RYGGTRÄNING PÅ HOTELLET

alexandra bring ryggträning-5
alexandra bring ryggträning

TIGHTS – HERE / TOP – HERE (in collaboration with my brand Bring Sportswear)

Hellooooo babes! Körde ett skönt ryggpass, älskar att träningen går så bra  fast jag kört hemma och på hotellgym nu! Inga ursäkter =) Tycker det är asjobbigt när gymmen är smockade vilket dom i regel är i januari, så njuter av att inte köra på ett vanligt gym. Får återvända på dagtid eller när folk tröttnat lite haha. Sociala fobin är tillbaka. Körde i alla fall:

Helloooo babes! I did a nice back workout, I love that my workouts are going good, even though I do it from home and the hotel gym now! No excuses =) I think it is very hard when gyms are full which they usually are in January, so  I enjoy to not use a regular gym at the moment. I can get back in the daytime or when people get tired again haha. Social phobia is back. My workout was:

10 x 4 lateral pull-downs 
10 x 4 reversed tight grip pull-down
10 x 4 barbell row 
10 x 4 sitting row machine 

4 reaktioner på “RYGGTRÄNING PÅ HOTELLET”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.