ROSA MEXICANO

rosa mexicano-2
rosa mexicano-3
rosa mexicano-4
rosa mexicano-5
rosa mexicano

För några dagar sedan hittade jag ett gammalt favoritställe i Dubai Mall. Gick dit av en slump i Miami för några år sedan och har haft cravings efter deras guacamole sen dess. Älskar guacamole så nu när jag såg det i Dubai Mall var jag tvungen att gå dit. Om ni är sugna på god mexikansk snabbmat så borde ni verkligen gå dit =) Den avokadodrinken var också galet god, även jordgubbsmojiton. Båda var utan alkohol! Men ni måste prova guacan. Dom kommer ut och gör den framför en. Inte exakt lika bra som den i Miami (ärligt) men väldigt nära, den är i alla fall helt galen.

Nu ska jag på lite ärenden, vi hörs senare idag babes <3 Hoppas att ni har en fin onsdag. Puss

4 reaktioner på “ROSA MEXICANO”

  • Anna skriver:

    Yaay, fler tips på restauranger tack!

  • linnea skriver:

    hej vackra du!
    skulle du kunna skriva ut ett ca recept &ingredienser på guacamolen ? hade varit ljuvligt att testa då jag är tokig i avokado! du inspirerar, ljuvlig blandning av träning, motivation, goda rätter och sunt tänk! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.