Q/A – min favoritövning för rumpan 

Hej babes! Jag ska bli bättre på att svara på era frågor <3 Tänkte börja ta upp dom i inlägg istället då jag brukar få många likadana frågor. Här kommer en!

Fråga: Hej! Vilken är din ”favoritrumpövning” och varför? 🙂

Kram

Svar: Oj vad svårt att svara på. Har flera favoriter!! När det kommer till fria vikter måste jag dock svara bulgariska utfall (kolla bilden nedan).

Alexandra-Bring-24
Alexandra-Bring-25

Och när det kommer till maskiner älskar jag faktiskt benpress! Simple as that. Jag brukar köra olika kombinationer, men brukar börja med några reps på varje ben och sen avsluta med t ex 10 st med båda benen, och se till att jag får kontakt med rumpan.

ffac8fefddf310d665f9593fdaf23603
ffac8fefddf310d665f9593fdaf23603

2 reaktioner på “Q/A – min favoritövning för rumpan ”

 • Maťko skriver:

  zadok ti už ani netreba cvičiť maš ho dobrý 🙂

 • Josefin skriver:

  Hej Alexandra!
  Har följt din blogg länge och tycker den är så himla bra! Och jätteinspirerande med dina träningsinlägg, de gillar jag!
  Jag har en fråga till dig angående viktnedgång, vad skulle du rekommendera som bästa träningsform? Har väldigt svårt att gå ner i vikt men tränar mycket så kanske skulle du kunna skriva ett inlägg med lite tips, även fast du själv inte är inne på det spåret. 🙂

  Tack för en bra blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.