HOTELLFRULLE

hotellfrukost-2
hotellfrukost

Hello babes! Såhär började jag varje morgon i Dubai, typ 😉 Men pannkakorna var fan inte nice, det smakade som bröd haha. Saknar dock att få frulle serverad varje morgon men kommer leva kvar lite i Dubai här på bloggen. Har lite bilder kvar så jag hoppas att ni inte är trötta på det än.

Idag är det i  alla fall äntligen FREDAG! Vaknade av mig själv vid 06 av mardrömmar men sov vidare till 08 typ, så är riktigt piggelin idag och igång när det kommer till jobb. Nice! Har ett JÄTTEgott recept som kommer upp senare idag =) Haha älskar recept, jag tycker mat och träning går hand i hand och många tror att ett måste utesluta det andra så jag tycker det är extra viktigt att posta blandad mat. För mig att vara motiverad innebär en nice mix av hälsosam mat, goda efterrätter ibland och blandad träning. Det har varit en bra period i mitt liv nu och jag har hittat en vardag jag älskar. Som idag, middag med sis och Erik står på schemat men innan det blir det ett hemmapass. Perfekt fredag med andra ord!

Nu ska jag förtidsinställa blogginlägg, så att jag hinner uppdatera ännu mer här! Förut gjorde jag alltid så. Jag hade några inlägg som var färdiga sen skrev jag alltid några i  rätt tid. Det är perfekt för då hinner man uppdatera mycket mer. Jag har verkligen hittat tillbaka till att älska att blogga igen och det känns så himla kul 🙂 Sen jag bytte plats på min blogg har jag verkligen fått en nytändning, precis det jag hade hoppats på! Jag hoppas att ni gillar min blandade blogg också <3 Ha en fin fredag babes, vi hörs sen! x

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.