POOL DAY

pool day-4
pool day-2

Hello babes! Såhär skönt har jag det inte idag, men nästan 😉 Checkade in på Clarion med Emma igår och har bara chillat, hängt i spat och somnat tidigt. Så skönt och behövligt. Är SÅ trött hela tiden, det är galet. Mår illa på kvällarna av trötthet. Klagar dock inte för vaknar av mig själv innan 08 så hinner jobba mycket hehe.

I år har jag lovat mig själv att vara mer aktiv här på bloggen, det tar såklart mer tid och måste jobba alla dagar men det är mycket roligare när man gör saker helhjärtat. Det här och Bring Sportswear är mina hjärtebebisar kan man säga. 🙂 Så kul med all feedback på recepten också, för jag tycker själv att det är svinkul att posta! 2017 kommer bli ett tränings- och matår! Jag ska njuta av livet och ha struktur. Sitter också med produkter för Bring Sportswear. Det största problemet just nu är att mycket börjar vara slutsålt, SÅ kul även fast det är lite problematiskt!! Kommer satsa på mer produkter i år och har dragit ner på andra kostnader så det ska bli möjligt, så varje dag sitter jag och sparar inspobilder och skissar på nya idéer. Tack för feedback på färger också, lyssnat på er och det kommer göra majoriteten av er glada senare i år.

Nu ska jag jobba lite innan det är dags för frukostbuffé. Det bästa med att bo på hotell helt klart 😉 Vi hörs senare idag fina. Ska posta en fett god vego lasagne. Puss

Hello babes! Here’s how good I have it today, almost ? Checked in at the Clarion with Emma yesterday and have only been chilling, hung in the spa and gone to sleep early. So nice and needed. Im so tired all the time, it’s crazy. Feel sick in the evenings of tiredness. Not omplaining though, because I wake up by myself before 08 so have a lot of time to work hehe.

This year, I promised myself to be more active on this blog, it takes more time and obviously have to work every day but it’s much more fun when you do things wholeheartedly. This and Bring Sportswear is my heart babies can say. ? So fun with all the feedback on the recipes, too, because I myself think that it is very fun to post them! 2017 will be a training and food year! I’m going to enjoy life and to have structure. I am also sitting with products for Bring Sportswear. The biggest problem right now is that a lot is sold out, SO fun even though it is a bit problematic!! I will invest in more products this year and has cut back on other expenses so it will be possible, so every day I sit and saves inspo pics and sketching new ideas. Thanks for the feedback on colors too, listened to you and it will make the majority of you happy later this year.

Now I’ll do some work before it’s time for breakfast. The best thing about staying in a hotel clearly ? Talk to you later today babes.  I will post a good vego lasagna later. Xx

3 reaktioner på “POOL DAY”

 • Annie skriver:

  Tänk på att vara rädd om dig! att må illa av trötthet låter som en varningssignal från kroppen och sånt ska man inte skämta bort..

 • Diana skriver:

  Må illa av trötthet. Ok det lät ju sunt

 • ayu skriver:

  Happy that it’s going well for you!
  I wish you wrote in English instead of Swedish, though, since pretty much everyone in Sweden speaks English well, anyway.. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.