SUNDAY SCROLLING

alexandra bring paris marais

Såhär ser jag ut idag 🙂 Elleeeeeeer… Är riktig söndagsmode på mig haha! Det här är från Paris i höstas. Idag är det jobb, matlagning och scrolla på Hemnet som gäller. Har ju sålt min lägenhet så det börjar bli dags att hitta en ny. Såna satans höga priser i city nu bara. Jag vill köpa en sekelskiftes 2:a i Vasastan, men jag vill inte bo på bottenplan så kvm priserna blir lite högre än vad jag  sålde för. Verkligen i-landsproblem men jag har kämpat för att kunna köpa en fin 2:a i flera år och därför är jag väldigt kräsen i vad jag ska köpa.

Hade familjen över igår, det var så himla mysigt. Har fotat lite bilder som jag lägger ut efter helgen sen. Nu ska jag fortsätta pyssla på här. Vi hörs sen. Puss

2 reaktioner på “SUNDAY SCROLLING”

 • Samuel skriver:

  Vilken snygg bild, gillar verkligen bakgrunden och din stil. Bra blogg förresten, lycka till med träningen och bostadsletandet! Ha det gott.

  http://www.accuracyandlifequality.com

 • Mathilda skriver:

  Hej Alexandra!
  Tycker så mycket om din blogg och jag har provat 90% av dina recept och dem är alla magiska! Tack för din fina blogg!
  Jag har en fråga angående Bring Sportwear. Jag är sugen på att köpa hem bl.a. Ett par byxor och gärna i en fin färg. Mitt problem är att jag svettas. Jag bär svart från topp till tå på gymmet och bara avundas alla andras fina färgglada kläder. Ljumskarna, armhålorna, ryggen, bysten, rumpan – ja förlåt no filter men jag svettas. Så till min fråga, jag förstår att ingenting går att 100% garantera men har du själv eller någon kund erfarenhet från hur synligt det blir på kläderna efter ett svettigt pass, tex högintensivt 45 min?
  Tack på förhand!
  Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.