SAKER NI INTE VISSTE

Försökte klura ut saker som jag inte skrivit om mig tidigare. Inte det lättaste men här kommer nåt som kanske är nytt för er. 

..Jag hoppade av gymnasiet. 2 gånger! Jag var ganska ”lillgammal” och tyckte inte alls om gymnasiet. Jag läste istället in hela gymnasiet på en folkhögskola och tiden innan jobbade jag på JC. Jag började jobba där när jag var 16 år gammal och jobbade där tills jag flyttade till Stockholm och var 21. 

..Jag har stora tillitsproblem för jag har blivit sviken av så många jag älskat. 

..Jag ”började” äta kött när jag var ca 20 år. Jag har alltid haft svårt för rött kött så jag älskar att allt är vego nu! Jag äter mest vegetariskt, äter i princip aldrig kyckling, aldrig gris, men rött kött max 1 gång/v och en del fisk/skaldjur.

..Jag är väldigt kräsen när jag ska äta mat. Jag måste vara sugen på maten jag ska äta och det är från dag till dag. Jag kan älska något en viss period sen klarar jag inte av att äta det på flera månader. Så knäppt! 

..I idrotten i skolan skolkade jag nästan alltid. Jag hittade på olika ursäkter för att slippa vara med. Jag hatade alla vintersporter och bröt armen sist jag åkte skridskor. Jag gillade bara gymnastik, innebandy och basket. Allt annat sög jag på! 

..Jag har ett stort behov av att vara ensam. Jag kan ibland avboka saker bara för att jag vill vara själv. 

..Jag har scenskräck. Jag gillar inte att prata inför folk eller berätta saker när många lyssnar. 

..Jag sitter  på golv överallt. Jag älskar att sitta på golvet. Jag äter nästan alltid på golvet (förutom när jag har gäster haha) och jag sitter när jag duschar även ofta när jag jobbar. 

..När jag jobbar gör jag det nästan alltid från min telefon. Vet inte varför, men jag jobbar bättre från telefonen.  

..Jag hatar när okända nummer ringer. Svarar aldrig nån. Maila istället! 

..Hela mitt liv har jag varit osäker och blivit väldigt överkörd. Tills för några år sedan. Jag lever ibland kvar i att jag är ”för snäll” men det stämmer inte längre. 

..Jag tittar aldrig bakåt. Om jag lämnat något bakom mig så känner jag inget längre. Alla mina känslor finns i nuet. 

..I högstadiet skolkade jag mycket och hatade skolan trots att jag alltid haft väldigt lätt för det. Jag kände mig utanför och umgicks inte med någon och var en riktig buse som stod ute och rökte i rökrutan istället. Pappa hämtade mig varje morgon och tvingade mig till skolan. I 9:an bytte jag skola och då älskade jag det igen! 

..Jag är väldigt känslig men jag visar det inte för många. Jag har en rätt känslokall mur pga många saker som jag gått igenom, men innanför den finns en sjukt känslig tjej som gråter väldigt lätt hehe! Den får bara mina närmsta se. 

..Jag är livrädd för döden. 

..När jag var liten bad jag till Gud varje kväll. Gud som haver. I vuxen ålder ber jag också ibland om jag behöver hjälp, jag brukar också tacka för saker. Jag vet inte riktigt vad/vem jag ber till men det känns bra att göra det. 

Såååå, det var allt jag kunde komma på nu! Jag älskar att läsa såna listor så jag hoppas ni gillar min =) 

21 reaktioner på “SAKER NI INTE VISSTE”

 • Amanda skriver:

  Åh, herregud vad jag känner ingen mig i dig. Jag kan bocka av alla punkter mer eller mindre. Speciellt gällande maten, skolket, ensambehovet, scenskräcken, döden och känslorna. Och telefonnumrena, hatar när folk ringer och särskilt nummer jag inte känner igen. Nojar alltid om att någon ska komma med ett dödsbud eller att det är någon bedragare eller polis som ”kommit på mig” (trots att jag inte gjort något olagligt!).

 • Eaterina skriver:

  HI
  I love your blog,
  From all that you have said we are so similar except food, if i am hungry i eat everything 🙂 In a vegan cousin.
  I was very closed as you but something is changing and i just want to love everybody!!!!

 • Sara skriver:

  Du verkar vara en så ödmjuk och fin person. Så jordnära. När jag började följa dig var min tanke ”ännu en trist, ytlig gymtjej som lever det perfekta livet.” (Om jag nu tänkte så vet jag inte ens varför jag började följa men det var väl tur det!) FÖRLÅT att jag ens tänkte den tanken. Känner mig så förbaskat dum!

 • Johanna skriver:

  Du verkar vara en sån himla fin person tycker jag! <3

 • Camilla skriver:

  Jag hade en vän som envisades med att låta bli att tända i mitt trapphus när hon plingade på min dörr… Jag öppnar inte för främmande människor och jag sa åt henne x antal gånger att jag blir rädd av det 🙂 Svarar för okänt nummer gör inte jag heller faktiskt, jag googlar upp numret när det finns tillfälle!
  Jag älskar också såna här listor, det blir personligt och igenkännande till max ! 😀

 • Daniel skriver:

  Du verkar vara en riktigt härlig tjej Alexandra, inte sp ytlig som man kan tro vid första ögonkastet även om det är en väldigt vacker syn som möter en 🙂

  Känner igen mig i en del du skriver, framför allt scenskräcken. Men det som är bra med det är att det går att träna bort! Bra kurser i presentationsteknik och retorik är guld värda.

 • Per definition? :-) skriver:

  ”Jag är livrädd för döden.”

 • Marielle skriver:

  Så kul att läsa listor. Tack ?

 • Andreas skriver:

  Hej, allt du skriver tyder på att du är delvis Introvert, precis som jag själv är. Läs boken ”Den tysta revolutionen” av Linus Jonkman så kommer du förstå, har själv precis läst ut den, kan skicka den till dig om du vill, den samlar bara damm, hör av dig.

  / A

 • S skriver:

  Kan du skriva lite om de jobbiga sakerna du varit med om? Det ger mkt när en sån perfekt i mina ögon person också har varit med om något som man kan känna igen sig, så lätt att känna att man är ensammast i världen när man exempelvis blivit sviken/hatat skolan eller vad det nu är.

  • Alexandra Bring skriver:

   Hej S! Vissa saker väljer jag att lämna utanför bloggen. Kanske känns annorlunda i framtiden nån gång <3

 • Emelie skriver:

  Hej!

  Skönt att höra att någon annan också gillar att vara ensam. Jag bli helt slut av att ha människor omkring mig för länge. Älskar att göra saker ensam. Min familj och sambo förstår inte alltid detta och tycker jag är ”tråkig” om jag tex åker och shoppar, tränar, går på nått event eller bara är hemma själv en lördagkväll. Men jag tycker det är jätteskönt. Å det är inte det att jag inte är social, jag umgås gärna med mina vänner också. Men jag behöver verkligen min ensamtid lika mycket om inte mer! Tack för att du delar med dig!

 • leonore skriver:

  bikinin Alexandra 😀 vart är den ifrån?
  storlek. ?

 • Emelie skriver:

  Åh vilke mysigt inlägg <3

  Vilken religon har du?

 • Amalie skriver:

  Så mye bedre bloggen din er blitt, elsker at du er litt dypere og kommer med masse digge oppskrifter og bare er helt deg selv!! Stor klem!

 • Julia skriver:

  Hej Alexandra! Jag tycker att det är så fint att du delar med dig av saker som är jobbiga och kanske inte alltid är så smickrande. Det gör dig till en ”riktig” person och inte en kändis som man inte skapar en relation och känsla för. Tack!

  Får jag fråga vad som gjort att du inte längre är osäker och blir överkörd? Jag har fortfarande det problemet och vet inte hur jag ska ta mig ur och agera annorlunda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.