FAV EXERCISE – JUMPING SUMO SQUATS

DETTA INLÄGG PRESENTERAS I SAMARBETE MED BRING SPORTSWEAR

jumping sumo squats-5
jumping sumo squats-6

TIGHTS – HERE / TOP – HERE

Hello babes! Var helt död igår så vilade upp mig <3 Här kommer en galen övning för ben/rumpa som garanterat ger träningsvärk, hehe still feel it! Jumping sumo squats! Älskar explosiva hopp, det är det enda ”cardio”-liknande jag gillar. Men – eftersom jag körde med vikt behövde jag bara köra 10 hopp 😉 Haha! I alla fall, den här MÅSTE ni prova ert nästa benpass.

Nu är det i alla fall fredag, jag har faktiskt inga planer alls den här helgen! Det har inte hänt på en evighet, det känns rätt skönt. Får se vad helgen bjuder på helt enkelt!

Hi babes! I was so dead yesterday so I had to rest <3 Here’s a crazy exercise for legs/butt and it will give you soreness I promise you, hehe I still feel it! Jumping sumo squats! I love explosive jumps. It’s the only similar thing to cardio that I like. But – I added a weight so I just had to do 10 jumps at the time 😉 Haha! Anyway, you HAVE to try it the next leg workout. 

Now its friday, I don’t have any plans at all this weekend! I can’t remember when I had a weekend like this, so we will see what happens! 

6 reaktioner på “FAV EXERCISE – JUMPING SUMO SQUATS”

 • Anna skriver:

  Hej Alexandra! Jag satt nyss och scrollade igenom Bring Sportswears flöde på Instagram och häpnades en smula över hur ensidig representationen av personer var där – till exempel är ju nästan alla på bilderna väldigt smala!
  Hur tänker du kring detta?

  Jag tycker du är en inspirerande person, men för att BSW:s Intsagramkonto också ska inspirera (vilket ni uppger är syftet i profiltexten) menar jag att detta kan vara värt att tänka på. Det är ju inget fel att vara smal – men det finns många vältränade som har andra typer av kroppsformer också.

  • Alexandra Bring skriver:

   Hej Anna! Vi försöker såklart ha ett blandat innehåll. Vi repostar dom bilderna som har en bra kvalité och ljusa bilder, ju mer blandat det kan vara ju gladare blir jag =) Eftersom det inte är modeller vi anlitar är det svårt att styra över vilken typ av personer som postar! Kram

 • Johanna skriver:

  Vilken bra övning! Ska lätt testa! 🙂 men har du några tips på hur man ska tänka när man hoppar för att inte få ont i benen/knäna och landa ”fel”. Känns som att det lätt händer de få ggr jag har provat vanliga squat-hopp… Vilket är tråkigt eftersom att det är en bra och rolig övning, och extra kul med sumo med!!

  • Alexandra Bring skriver:

   Tå-över-knä och inte ta för tung vikt! Alltid ha spänning i knäna och inte ”slaka” med dom så dom åker inåt. Lycka tll! :*

 • Caroline Kempe skriver:

  Hej mjölksyra, haha! Sjukt bra övningstips! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.