Q/A – NYA FRÅGOR

alexandra bring loki-4

Jag har återinfört min Q/A-kategori! Jag försöker att svara på alla frågor i kommentarsfältet men ibland missar jag att svara, eller personen missar sitt svar, eller så undrar någon annan samma sak. Så om jag råkat glömma bort er fråga eller ni undrar något ska jag bli bättre på att highlighta vanliga frågor som inlägg 🙂  Det finns under kategorier. Jag har även lagt till underkategorier för mina recept så ni kan orientera er lite enklare där när det börjar bli ett par stycken!

Idag är det måndag och min fixardag, skickar fakturor och kvitton till min ekonom, tömmer mailen på sånt jag lämnat under förra veckan eller helgen, jag planerar inför veckan och är allmänt produktiv! Gjorde en så sjukt enkel, nyttig och god grej nyss, ska göra om det snart och fota med recept. Råka visst äta upp det utan att fota hehe.

Jag är så kräsen med mat, jag gillar sällan dom här väldigt ”cleana” sakerna. T ex är jag sämst på att äta sallad för tycker inte om det. Har börjat lägga till lite till maten nu och även göra grönsaker, frukt och dipp på kvällarna. Hela mitt liv har varit en kamp att få i mig tillräckligt och hitta vägar till det, så därför är mat så stor del av mitt liv och jag vill att mat ska vara njutning och positivt, inte ett ångestmoment eller tvång. Hade aldrig kunnat tänka mig att det skulle övergå till en passion att hitta nya goda saker. Så glad att det finns så mycket gott! 🙂

3 reaktioner på “Q/A – NYA FRÅGOR”

  • anna skriver:

    kan du inte lägga upp före och efterbilder på din viktuppgång och skriva lite om den, hur du äter och tränar nu vs då osv? 🙂

  • Anna skriver:

    Hej Alexandra. Jag behöver verkligen din hjälp. Jag är en tränings- och matglad tjej och älskar att äta allt från räksallad till pizza, godis och glass. Unnar mig sådant flera gånger i veckan men tränar samtidigt väldigt mycket, och mycket kondition, men även styrka då och då. Jag får hela tiden höra att jag är för smal (ja, jag är smal men jag trivs med det och jag har fortfarande muskler och är stark), och på mitt gym ifrågasätter dem mitt utseende. De tror att jag mår dåligt för att jag tränar mycket och är smal. Tycker detta är så sjukt jobbigt. Hur ska jag kunna förklara att jag inte har några osunda tankar eller krav på mig själv? Jag är ingen klassisk ”gymtjej” men jag trivs med det jag gör och den jag är. Dom ser ju inte hur mycket jag äter under dagarna. Får även klagomål av andra, ja i princip alla vuxna i min närhet, som anklagar mig för ätstörningar och dylikt. Vad ska jag göra? Vill inte ställa mig i försvarsposition då det bara gör saken värre.. Och jag skulle bli så ledsen om jag fick indraget gymkort, vilket Friskis och Svettis (där jag tränar) varit noga med att påpeka när det gäller att jag ”borde gå upp i vikt” och träna mindre. Är så bekymrad över det här. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.