ANOTHER WALK

alexandra bring

God morgon babes! Äntligen freeeedag! SÅ nice =) Såhär såg det ut igår när jag och Loki tog en 2 h promenad. Älskar att gå i ljuset, får sån energi och pepp av det så jag maxar verkligen med dom solstrålarna jag får. Jag hänger mest i samma område med Loki så igår gick vi in till stan och mötte upp Mimmi så Loki får bli lite mer van med all rörelse i city. Ska ta en promenad vid lunch igen till min franstjej!

Loki har blivit mycket duktigare men fortfarande en del grejer att jobba på. Nu är han ju ett år gammal och testar mina gränser hela tiden hehe. Alla som ser mig måste tro att jag är en riktig bitch för är ganska hård med Loki när vi går bland folk så att han ska lyda mig. Så fort jag mjuknar blir han crazy. Han har även hittat en kompis i trapphuset som är en jättegullig tjej med en bebis, när hon öppnar dörren så springer Loki in, hon har dock inget emot det men hans kärlek för människor kan slå snett ibland. Dom flesta gillar honom men man vill ändå inte att han ska springa fram till massa människor han inte känner. Ibland tycker jag att det är skitjobbigt att vara så hård, men Loki blir så lugn och duktig när jag är det så får tänka att jag gör honom en stor tjänst. Dock så sover han med mig och jag är en mjukis hemma, men lite balans måste man få ha ;P

//English: 

Good morning babes! Finally friday! SO nice =) Here’s what it looked like yesterday when me and Loki took a 2 hour walk. Love to walk in the light, it gives me energy  so I really make the most of the hours with sun. I’m mostly in the same area with Loki so yesterday we went into town and met up with Mimmi so Loki will be a little more familiar with all the bustle of the city. 

Loki has become very proficient but still some stuff to work on. Now he is a year old and tests my limits all the time hehe. Everyone who sees me must think I’m a real bitch ’cause I’m pretty hard on Loki when we walk among the people so that he will obey me. As soon as I soften, he is crazy. He has also found a friend in our house which is a really sweet girl with a baby, when she opens the door Loki runs in, she has nothing against it, but his love for people can turn awry at times. Most people like him but you still do not want him to run to people he does not know. Sometimes I have a really hard time to be so hard, but Loki is so calm and nice when I am so I know that I am doing him a big favor. However,  he sleeps with me and I’m a softie at home, but some balance must be allowed to have ;P

2 reaktioner på “ANOTHER WALK”

  • Agata skriver:

    Det är bra att du är tuff 🙂 många ägare med småhundar är inte bra på att sätta gränser för sina hundar, just eftersom att de är så små och gulliga. Men i hundarnas huvud är de fortfarande hundar och sätter man inte tydliga gränser så börjar de bestämma istället…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.