SUNDAY

A long walk in Hagparken

A yummy brunch (yes I am standing on a chair haha)

Hej mina fina! Fan, min kommentarsfunktion har inte funkat på några dagar 🙁 Tyckte jag fick väldigt dålig respons här, men nu är det fixat igen och har redan rullat in några! Jag hade för en gångs skull fixat massa inlägg under helgen, typiskt! Hoppas att ni gillade dom. Man är sån bekräftelsejunkie på bloggen. Finns typ inget bättre än att få massa respons på inlägg och veta att man gjort ett bra jobb hehe 🙂 Har i alla fall fått in en bra rutin i vardagen nu så jag hinner fördela min tid på mina olika arbetsuppgifter.

Nu har jag varit på ett möte med ett affiliatenätverk för BSW och det var superbra. Så om jag har några bloggare här inne som gillar Bring Sportswear så kommer jag tipsa om det sen när allt är igång 🙂 Är så pepp på 2017, känner verkligen att det kommer bli ett grymt jobbår. Har ett litet nytt projekt på G också som jag jobbar på. Har ju en regel att endast ha ett nytt projekt per år för att inte spåra ur haha! Det är bra, man blir mer selektiv och levererar kvalité framför kvantitet. Om jag inte hade gett mig några begränsningar hade jag säkert haft 20 halvdana projekt igång nu istället för några få som jag verkligen kan fokusera på.

Nu ska jag äta lunch, sen jobba lite och sedan köra ett träningspass hemma, och sedan kommer min pappa på middag. Ska göra en riktigt smarrig middag men jag vet inte om det är att ta sig vatten över huvudet haha. Ni får se sen!

//English

Hello my darlings! Damn, my comment function has not worked on a few days days 🙁 Thought I got very poor response here, but now it’s fixed again and have already received some. I had for once a lot of posts over the weekend, typical! Hope you liked them. I am such a confirmation junkie on the blog. There’s nothing better than to get lot of response on posts and knowing that you did a good job hehe 🙂 at least I have gotten into a good routine of everyday work life now so that I can allocate my time on my different tasks.

Now I have been to a meeting with an affiliate network for BSW and it was super. So if I have a few bloggers here who like Bring Sportswear, I will tell you about it later when everything is up and running 🙂 I’m so excited about 2017, really feel that it will be an awesome work year. Have a small new projects going on also that I’m working on. I have the rule that I can only make one new project per year haha! It’s good, you become more selective and delivers quality over quantity. If I had not given me any limitations I had certainly had 20 different  projects started now instead of a few that I can really focus on.

Now time lunch, then do some work and then do a workout at home, and then my dad will join for dinner. I’m gonna make a really yummy dinner, but I do not know if it is next level for me and a bit too hard haha. You’ll see later!

12 reaktioner på “SUNDAY”

 • Emelie skriver:

  Gott!! Ja, jag försökte kommentera men det funkade inte!

 • Ella skriver:

  så roligt när du berättar vad du gör om dagarna! kan du inte göra ett inlägg på en typiskt vanlig dag med både bilder och text? 😀

 • Bella skriver:

  Jag mår så dåligt. Jag trodde jag mådde bra och trodde verkligen jag hittat den där balansen, tills för 3 veckor sedan.
  Jag studerar heltid, bor i en mysig lägenhet, varvar god hämtmat med hemlagad nyttig mat. Tränar 6 dagar i veckan och äter sötsaker någon dag i veckan när jag är sugen. Äter mycket grönsaker, bra kolhydrater och bra protein som fisk, kyckling, ost, linser osv. Var nöjd med mitt liv helt enkelt.
  Men för tre veckor sedan blev jag förkyld. Fick otroligt ont i halsen men provade några träningspass ändå, men det gick inte och jag var tvungen att vila från träningen i rädsla för hjärtinflammation. Då kom den, ångesten. Så otroligt stark och den greppade verkligen hela mig. Plötsligt insåg jag att träningen var hela mitt liv. Vad gör man nu? Vad gör man efter skolan när man inte tränar? Vad gör man på helgerna när man inte tränar? När äter man när man inte får träna? Mina måltider brukade vara noga uttänka till att passa min träning, ladda upp med kolhydrater och fylla på mycket efter. Nu kunde jag plötsligt inte äta. Inte förtjänar väl min kropp någon energi nu när jag inte kan göra av med någon, nu när maten inte bygger min kropp kan jag inte längre äta den. Plötsligt hade jag inget. Varken träningen som jag tyckte var så kul men även det andra försvann. Nu kunde jag inte längre njuta av en pad thai eller köpa med en god, stor sushi efter träningen. Inte heller kunde jag göra goda pastarätter för att fylla på efter ett träningspass. Allt försvann. Jag är så ledsen och mår så dåligt. Gråter varje dag och är irriterad på allt och alla. Vill bara att halsontet ska försvinna men varit på vårdcentralen två gånger och de säger bara att det är ett långdraget virus. Vad ska jag ta mig till? Hur ska jag våga äta utan ångest? Hur ska jag kväva ångesten över att jag ska förlora min vältränade kropp (vilket jag redan tycker jag gjort) och inte alls ha den där drömkroppen jag jobbar för i sommar? Hur hanterar man sådana här känslor? Jag vill bara kunna träna igen så att jag får äta igen, vill få tillbaka mitt liv. Någon som har något tips? Hade visst inte sådär bra balans som jag trodde….

 • Alexandra skriver:

  Hej, vet ej om du sedan tidigare gjort någon sådan. Men en LA-guide, med tips på sevärdheter, restauranger osv..? 🙂 Skulle vara grymt inför min USA-trip
  Tack!

 • Adrianna skriver:

  I love reading your blog! I noticed that you put on more recipes which are… delicious! 🙂 And yasssss, I’m very glad that you write in english, because I don’t speak swedish (i wish I could!).
  Hugs!

 • Camilla skriver:

  Det vore ju fantastiskt roligt att få joina Team BSW! 😀 Ser helt klart fram emot vad det är du sitter inne och klurar på haha
  Ha en fantastisk tisdag Alex!

 • Bella skriver:

  Jag mår så dåligt. Jag trodde jag mådde bra och trodde verkligen jag hittat den där balansen, tills för 3 veckor sedan.
  Jag studerar heltid, bor i en mysig lägenhet, varvar god hämtmat med hemlagad nyttig mat. Tränar 6 dagar i veckan och äter sötsaker någon dag i veckan när jag är sugen. Äter mycket grönsaker, bra kolhydrater och bra protein som fisk, kyckling, ost, linser osv. Var nöjd med mitt liv helt enkelt.
  Men för tre veckor sedan blev jag förkyld. Fick otroligt ont i halsen men provade några träningspass ändå, men det gick inte och jag var tvungen att vila från träningen i rädsla för hjärtinflammation. Då kom den, ångesten. Så otroligt stark och den greppade verkligen hela mig. Plötsligt insåg jag att träningen var hela mitt liv. Vad gör man nu? Vad gör man efter skolan när man inte tränar? Vad gör man på helgerna när man inte tränar? När äter man när man inte får träna? Mina måltider brukade vara noga uttänka till att passa min träning, ladda upp med kolhydrater och fylla på mycket efter. Nu kunde jag plötsligt inte äta. Inte förtjänar väl min kropp någon energi nu när jag inte kan göra av med någon, nu när maten inte bygger min kropp kan jag inte längre äta den. Plötsligt hade jag inget. Varken träningen som jag tyckte var så kul men även det andra försvann. Nu kunde jag inte längre njuta av en pad thai eller köpa med en god, stor sushi efter träningen. Inte heller kunde jag göra goda pastarätter för att fylla på efter ett träningspass. Allt försvann. Jag är så ledsen och mår så dåligt. Gråter varje dag och är irriterad på allt och alla. Vill bara att halsontet ska försvinna men varit på vårdcentralen två gånger och de säger bara att det är ett långdraget virus. Vad ska jag ta mig till? Hur ska jag våga äta utan ångest? Hur ska jag kväva ångesten över att jag ska förlora min vältränade kropp (vilket jag redan tycker jag gjort) och inte alls ha den där drömkroppen jag jobbar för i sommar? Hur hanterar man sådana här känslor? Jag vill bara kunna träna igen så att jag får äta igen, vill få tillbaka mitt liv. Har längtat så mycket efter fettisdagen då jag skulle unna mig en semla, det är ju dock omöjligt om detta fortsätter. Allt är förstört när jag inte kan träna. Någon som har något tips? Hade visst inte sådär bra balans som jag trodde….

 • Céline skriver:

  Hi Alexandra,
  I only have commented like 3 times on a your blog since I discovered it like 4 years ago but I enjoy all your posts (except the Swedish ones which I can’t understand though they look very dense & interesting 🙁 ) and just wanted to give my support today 🙂 I will try to comment more often because that might be important for you to know you’re read & what your readers think about your articles.
  Anywayy, have a good evening 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.