WORK @ CAFE SIRAP

alexandra bring cafe sirap-2
alexandra bring cafe sirap-3
alexandra bring cafe sirap-4
alexandra bring cafe sirap-5
alexandra bring cafe sirap

Hej på er! Mötte upp Axel imorse på Café Sirap där vi hade veckomöte. Sedan hade vi en avstämning med vår logistikfirma inför 2017. En väldigt produktiv dag hittills. Är dock väldigt låg idag och igår.. hoppas att känslan försvinner snart. Ibland känns det som att jag klarar exakt vad som helst, medan andra dagar när flera saker går emot känns det som att jag bara vill dra täcket över huvudet och ligga i sängen en hel dag. Nu är jag dock 26 och inte 16 så får bara bita ihop och tänka att allt ordnar sig. Det är underbart med eget företag men det är också väldigt mycket uppförsbackar att ta sig upp för. Oftast går det jättebra och jag är nästan alltid positiv men ibland orkar man inte! Hoppas att det snabbt vänder.

Nu ska jag jobba lite och försöka peppa mig själv och se positiva saker. Vi hörs sen. Puss

Hello! Me and Axel met up this morning at Cafe Syrup where we had our weekly meeting. Then we had a reconciliation with our logistics company for 2017. A very productive day so far. However, I feel very low today and yesterday.. I hope that the feeling will disappear soon. Sometimes I feel like I can do everything, while other days when several things going against it feels like I just want to pull the covers over your head and stay in bed all day. But I am 26 and not 16 so can only bite the bullet and think that everything will be all right. It’s wonderful having your own business but it is also very much uphills.

Now I’ll do some work and try to cheer myself up and see positive things. Talk to you later. X

5 reaktioner på “WORK @ CAFE SIRAP”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.