STORA HOTELLET

God morgon babes! Igår vaknade jag upp på Stora hotellet i Umeå. Så mysigt hotell! Rekommenderar det verkligen om någon har vägarna förbi Umeå =) Åt en rullpizza på torget efteråt. Körde sedan hem från Umeå till Stockholm. Det är så ansträngande för mig att köra eftersom jag fortfarande är ovan. Tog ju körkort för över ett år sedan men har inte kört mycket, det var bra träning! Mådde dock illa av trötthet när jag kom hem så somnade på soffan, därför blev det inget blogginlägg igår. Sorry!!!

Idag ska jag köpa en ny kamera, köpte en liten kamera igår och idag ska jag köpa en större och bättre än min systemkamera som jag har nu. Det behövs minst sagt i båda mina företag så det var på tiden =) Har också en hel hög med jobb jag behöver bocka av, så vi hörs lite senare! <3

Good morning babes! Yesterday I woke up at Stora hotellet in Umeå. So cozy hotel! Really recommend it if someone is passing Umeå =) Ate a roll pizza afterwards. Then I drove home from Umeå to Stockholm. It’s so exhausting for me to drive because I’m still not used to it. Took my driver’s license for over a year ago but has not driven much, it was good exercise! However felt ill from tiredness when I got home and I fell asleep on the couch, because of that there was no blog yesterday. Sorry!!!

Today I’ll buy a new camera, bought a small camera yesterday and today I’ll buy a bigger and better than my SLR that I have now. It is necessary to say the least in both my business so it was about time =) also has a whole bunch of jobs I need to check off, so I’ll talk to you a little later! <3

4 reaktioner på “STORA HOTELLET”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.