WEIGHTLIFTING

– This post is in collaboration with my brand Bring Sportswear –

Basic Long Sleeve & new samples from Bring Sportswear (we have free shipping until sunday, use code IWD17 <3

Hello babes! Igår körde jag lite tyngdlyftning på mitt benpass, det k ä n n s haha! Hade tänkt fota och filma massa men det var tyvärr smockat på gymmet så det får bli vid nästa tillfälle =) Har varit extremt trött i några dagar, så att jag bara somnat och däckat överallt. Inatt sov jag äntligen bra och jag känner mig som en ny person. Vaknade fylld av energi! Så skönt 🙂 Hatar att vara trött och seg så nu är jag aspepp!!!

Idag ska jag snart spraytanna mig för en plåtning imorgon (tack för att det finns), senare idag blir det äntligen nya naglar (slog av två stycken hehe) och ikväll ska jag hänga med mina älskade Marre & Marcella. Mys! Känner mig så pepp idag. Sömn kan verkligen göra underverk. Provade fota med min nya lilla kamera igår, ändå helt ok? Den är typ lika liten som min mobil, så smidigt. Har också köpt en ny systemkamera men det är typ som att bära runt på en bebis för den är så stor haha, inte läge att smygfota sig själv på gymmet med den haha!

Hello babes! Yesterday, I did some weightlifting on my leg workout, I’m so sore today haha! Was going to take photos and videos  but it was unfortunately full house the gym so it will be the next time =) I’ve been extremely tired for a few days, so I just fell asleep and passed out everywhere. Last night I finally slept well and I feel like a new person today. I woke up full of energy! So nice 🙂 I hate to be tired and lazy so now I’m so happy!!!

Today I will soon spraytan me for a shoot tomorrow (so glad it’s possible), later today I will do some new nails (two is gone hehe) and tonight I’m gonna hangout with my beloved Marre & Marcella. Cosy! Feel so excited today. Sleeping well can really do wonders. Tried to take pictures with my new little camera yesterday, still ok? It is as small as my mobile, so smooth. Also bought a new SLR but it’s like carrying around a baby because it’s so big ha ha, not perfect for secretly shoot selfies in the gym with it haha!

My workout: 

10 x 3 bulgarian split squats in TRX
10 x3 stiff deadlifts with kettle bell 
10 x 3 sumo squats with kettle bell 
10 x 3 step-ups 

Finish with:

5 sets of hang cleans 

1 reaktion på “WEIGHTLIFTING”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.