BTS photos

Hej fina ni! Sorry för lite sen uppdatering. Fotade/filmade för en stor o rolig grej som ni kommer se senare i vår =) Det gick över tiden lite för satt och blev intervjuad. Spårar alltid ur när jag pratar så det blev väl en hel novell haha. Men mer om det senare!

Nu är jag hemma igen och ikväll blir det hemmakväll i soffan framför tvn med syrran och co med hämtpizza! Mysig kväll efter en hektisk vecka. Använder verkligen helgen för nedvarvning deluxe. Så sjukt hur allt ändras med åren. Hade inte orkat mig ut nånstans om man säger så. Nu ska jag bocka av lite jobb så hörs vi imorgon helt enkelt. Ha en mysig fredag!! <3

//English

Hi you! Sorry for a little late update. Photographed / filmed for a large and fun project, that you will see later this spring =) It went over time a little too because I was interviewed. I always zoom out when I talk so it was like a long story haha. But more about that later!

Now I’m home again, and tonight it will be an evening at home on the couch watching TV with my sister and co with take away pizza! A cozy evening after a hectic week. I really use the weekends for relaxing deluxe. So sick how everything changed with the years. I would not manage to go out anywhere. Now I have to get done with a little work and I will speak to you tomorrow again. Have a nice friday!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.