LOKI MOMENTS

HAHA alltså Loki vet verkligen sina vinklar är han vill ha nåt, ser han ut som på sista bilden, så söt. När han är busig kan han se ut hur som helst! Provade fota honom lite med den nya kameran igår, lite skillnad hehe. Hade med den på plåtningen igår och passade på att ta bilder för lite nyheter på BSW efter att vi var klara, dom får ni se framöver 🙂

Igår somnade jag i soffan typ 23.30 död som man var, men vaknade av att Loki väckte mig och solen kikade in imorse! SÅ glad jag blev. Så ska käka frulle, jobba lite och sen ta en långpromenad i solen med lillen. Bästa!!! Jag har faktiskt ingenting planerat i helgen, det är jätteskönt. Ska resa bort några dagar nästa vecka så skönt att bara chilla hemma. Vi får se vad mer som händer idag helt enkelt! Hörs sen fina ni. Puss

HAHA Loki really knows his angles he wants something, he looks like the last picture, so cute. When he is loco, he can look anyway! Tried to shoot him a little bit with the new camera yesterday hehe. Brought it to the shoot yesterday and took the opportunity to take pictures of some news on BSW after we were done,  you’ll see them in the future 🙂

Yesterday I fell asleep on the couch around 23:30 because I was out, but woke up by Loki and the sun peeked out this morning! SO happy. So, now its breakfast, do some work and then take a long walk in the sun with the little one. Top day!!! I actually have nothing planned for this weekend, it’s really nice. Going away for a few days next week so it’s nice to just chilling out at home. We’ll see what else is happening today simply! Laters. Kiss

6 reaktioner på “LOKI MOMENTS”

 • Tove skriver:

  Kan inte du berätta mer om Loki?! Varför du köpte hund osv 🙂 Har växt upp med hund och vill skaffa en igen men vet inte hur det skulle fungera med jobb osv.när man bor själv, du har inte ett jobb knutet till en fysisk plats på samma sätt kanske, men hur löser du det och vad tänker du om att ha hund?

 • Jane skriver:

  Saknar du dina katter något och brukar du träffa dem?? Jag själv har en katt men pga studier på annan ort så har jag ej tagit med honom. Bor superlitet så det känns taskigt att ha honom där. Men min saknad efter honom är helt galen, vännerna kallar mig crazy catlady haha!

  • Alexandra Bring skriver:

   Det är klart att jag saknar dom men dom har det bra 🙂 nej det gör jag inte! Man får tänka på vad som blir bäst för dom sen acceptera det. Kram

 • Karin skriver:

  Ja just det – var tog katterna vägen? Du har säkert skrivit det men då har jag missat det. Loki är verkligen jättesöt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.