ÖVNING: RAKA MARKLYFT MED KETTLEBELL

Hello babes! Sorry för sen uppdatering, fick ett paket med typ 20 samples med dagens datum som deadline hehe 🙂 Har bara några produkter kvar att gå genom och skicka feedback på, skönt! Igår på gymmet körde jag bland annat raka marklyft med kettlebell. Älskar! Fick så bra kontakt. Känns idag vill jag lova 🙂

Inatt sov jag 12 h, var så dödens död att jag vaknade precis innan kl 10 imorse när jag skulle ha möte med Axel haha! Kaos. Jag brukar aldrig försova mig men kroppen var over and out så ändå glad att jag fick sova trots att jag har liiiiite att fixa klart idag. Hade tänkt dra och träna på dagen men det var bara att glömma. Ikväll ska jag på middag och sen packa så det blev en ofrivillig vilodag. Imorgon fyller Bring Sportswear 1 år, helt sjukt vad tiden flyger!!! Kommer såklart firas, kommer skriva om det sen!

My leg workout: 
10 x 3 TRX bulgarian split squats
10 x 3 Stiff kettlebell deadlifts 
10 x 3 Squats w weightplate 
10 x 3 Back extensions w weight 
10 x 3 Side Steps 

Hello babes! Sorry for the late update, received a package with like 20 samples with the current date as the deadline hehe 🙂 Have a few products left to go through and send feedback, good! Yesterday at the gym, I did straight dead lifts with the kettlebell. Love! Got so good contact. I feel it today 🙂

Last night I slept 12 hours, I was so dead that I woke up just before 10 am this morning when I would be at a meeting with Axel haha! CHAOS. I never oversleep but the body was over and out anyway so glad I got to sleep even though I have a lot to fix today. Was going to go to the gym and train during the day today but it was just to forget. Tonight I’ll be at dinner and later I’ll have to pack so it was an involuntary rest day. Tomorrow Bring Sportswear turns 1 year, absolutely crazy how time flies !!! Will of course be celebrated, but I’ll write about it later!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.