HAPPY 1 YEAR

– in collaboration with Bring Sportswear –

50-70% on the whole site www.bringsportswear.com to celebrate our 1-year anniversary 

Grattis på 1-års dagen till Bring Sportswear <3 Kan inte förstå att det var ett år sedan jag satt med pirr i magen på mitt dåvarande kontor med hela lagret på plats. Jag hade ingen aning hur det skulle gå eller vad folk skulle tycka. Det gick bra och sedan den dagen har jag utvecklats så extremt mycket. Jag har lärt mig massor om att sköta företag, försäljning, design och allt som hör där till. Jag är så glad att jag tog chansen och vågade satsa helhjärtat med både tid och pengar på vad som blivit en stor dröm för mig.

Idag sitter jag här ett år senare med 10000-tals arbetade timmar och en hel del erfarenhet rikare. Jag är så tacksam och exalterad över vad 2017 kommer innebära för mig och mitt varumärke. Jag har världens bästa team jag jobbar med och världens bästa kunder. Jag hoppas att ni kommer gilla vad 2017 kommer visa upp, men tills dess firar vi med 50-70% på allt som finns kvar på siten fram tills 23.59 ikväll. Tack för allt stöd och för att ni tror på mig när jag knappt själv gör det! Jag skapade min dröm utan att kunna nåt, jag hoppas att jag kan inspirera andra att göra samma sak. Förbered er på slitiga år men en lycka och stolthet som är svår att mäta med något annat. All kärlek från mig <3

Happy 1-Year Anniversary to Bring Sportswear <3 I can not understand that it was a year ago I sat with butterflies in the stomach at my office forms with full layer in place. I had no idea how it would go or what people would think. It went well and since that day I have progressed so extremely much. I have learned a lot about taking care of a business, sales, design and everything related there to. I’m so glad I took the chance and ventured to dedicate both time and money on what has’ve become a big dream for me.

Today I sit here a year later with 10,000’s of worked hours and a lot of experience richer. I’m so grateful and excited about what 2017 will bring for me and my brand. I have the best team I work with and the world’s best customers. I hope you will like what 2017 will bring, but until then, we celebrate with 50-70% of everything that remains on site until 23:59 tonight. Thanks for all your support and that you to believe in me when I barely believe in myself! I created my dream without knowing anything about it, I hope that I can inspire others to do the same. Prepare for hard years, but a happiness and proudness that is difficult to measure with anything else. All the love from me <3

4 reaktioner på “HAPPY 1 YEAR”

 • Amanda skriver:

  Jätteinspirerande och roligt! Bra jobbat!

 • n skriver:

  Hej Alexandra!
  Skulle du kunna lägga upp fler videos på din youtubekanal på olika träningspass och övningar?
  Skulle verkligen uppskattas!

 • Nicole skriver:

  Stort grattis till 1 år och all lycka framöver! Du ska vara stolt över dig själv och vad du åstadkommit! Du är en sann inspirationskälla! <3

 • Alli skriver:

  Hih just visited your blog after a while and have say gratulate you for such a good work!! Also good luck with your Bring Sportswear, they look really really good!!! 🙂 I’m also very happy that you share so many good and basic food recipes! 🙂

  Good luck with everything!!<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.