IN SALZBURG

Hej babes! Nu är jag framme i Salzburg i Österrike. Har aldrig varit här förut så det är spännande 🙂 Mina första intryck är att det luktar bajs överallt, men jag tror att dom typ gödslar för våren eller nåt?? Haha!! Men vänjer mig säkert snart. När jag var hos mamma i Umeå hade hon köpt ekologiskt gödsel så det luktade bajs i hela lägenheten, lite samma som nu med andra ord 😉 Det är i alla fall sjukt vackert med alla berg och coolt med alper. Har aldrig varit på ett sånt ställe tidigare.

Jag skulle vilja tacka er för allt stöd idag, helt sjukt vilket tryck det varit på sidan och nästan allt är s l u t. Det är alltså på hög tid att det kommer lite nyheter. Snaaaaart! Nu ska jag duscha innan det blir lite matdags och sen blir det mer jobb. Vi hörs imorgon fina! PS. Om någon varit i Salzburg och har tips på mat (heheee) så dela gärna!!

Hi babes! Now I arrived to Salzburg in Austria. I have never been here before so it’s exciting 🙂 My first impression is that it smells like poop everywhere, but I think they kind fertilize for spring or something?? Haha !! ButI  get used to it soon. When I was with my mother in Umeå, she had bought organic fertilizer so it smelled poop through the whole apartment, a little bit the same as now, in other words 😉 It’s sick beautiful with all the mountains and cool with the Alps. I have never been to a place like this before.

I would like to thank you for all your support today, absolutely sick what pressure there was on the site and almost everything is sold out. It is with other words about time that there is some news. Sooooon! Now I’m gonna take a shower before it’s dinner time and then there will be more work. Talk to you tomorrow babes! PS. If someone has been to Salzburg and has tips on food (heheee) please share!!

2 reaktioner på “IN SALZBURG”

 • Maewi skriver:

  Oh my god, vad kul! Jag är från Salzburg! Skulle rekommendera att ta hissen upp till moderna museet och käka där! Fin utsikt över stan och god mat!

  Restaurant Triangel är också väldigt mysigt och ganska österrikist traditionellt men ändå inte FÖR ”gammalt”. Dit går typ alla operakändisar på sommaren när ”Salzburger Festspiele” (ett stort festival Salzburg är känd för) är på gång och sitter på trädbänkar framför lokalen och äter fisksoppa! 🙂

  Restaurant Ikarus är också sjukt nice – ganska dyrt dock – och dit måste man ta taxi. På Ikarus bör man dock boka bord ganska länge i förväg, men ta en drink eller äta frukost eller lunch är också att rekommendera!

  Sen MÅSTE du testa en ”bosna”. Stället bosnan ursprungligen kommer ifrån heter ”Balkan grill” och är ett litet hål i väggen i en liiiiiten liten gata på Getreidegasse. Fråga någon efter den! Du måste gå dit! Du kommer lukta bosna resten av din resa, haha!

  Gud vad nyfiken jag är vilket hotell du bor på? 🙂

  Ha det så trevligt nu i Salzburg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.