RUNNING IN AUSTRIA

HAHA ganska taggad tjej!!!! Det var så himla fint här, vi var tvungna att stanna med bilen och fota. Kändes seriöst som att jag var i ett vykort och såklart kan man inte stå still och posera som en normal människa hahaha! Är sugen på att åka iväg igen över påsk eftersom allt kommer vara lite lugnare då, enda problemet är att det är så sjukt dyrt med flyg. Funderar på att ta en bil och köra nånstans, men vet ej vart. Någon bra idé?

Förresten, tack så himla mycket för kärleken igår på mitt inlägg. Ni är så fina som är glada för mig <3 Det känns knäppt att lämna vissa saker utanför bloggen men nu kände jag att det var dags 🙂 Det är så roligt, ni har verkligen hängt med mig i mina toppar och dalar. Det är också kul att det märks att jag är glad.

Idag har jag varit på möte och sen suttit med Axel och bockat av lite jobb och planer med nya releaser osv. Är så taggad på nya produkter att jag inte vet vart jag ska ta vägen haha. Det är så kul alltid! Just nu sitter jag hemma i samples som jag skickat feedback på. Det är roligt när det är många produkter att hålla koll på samtidigt, förut har jag nästan hunnit tröttna på grejerna innan jag ens släppt dom. Jag känner att jag har fått så bra struktur på allt jobb och börjar se lite ljus i tunneln 😉 Kommer i år bredda och släppa lite assessorer som kepsar, strumpor osv. Är det nåt speciellt ni tycker saknas?

HAHA quite excited girl!!! It was so very nice here, we had to stop the car and take pictures. Felt seriously as I was in a postcard and of course you can not stand still and pose as a normal person hahaha! I’m eager to go away again over Easter because everything will be a little calmer then, only problem is that it’s so crazy expensive with flights. Thinking of taking a car and drive somewhere, but do not know where. Any good idea?

By the way, thank you so very much for the love yesterday at my post. You are so kind that feel happy for me <3 It feels weird to leave some things outside the blog but now I felt it was time 🙂 It’s so funny, you really have been with me in my highs and lows. It’s also fun that it shows that I’m happy.

Today I have been at a meeting, and then sat with Axel and went through a little work and plans with new releases and so on. I am so psyched for the new products that I do not know where I should go haha. There is always so much fun! Right now I’m at home in some samples that I sent feedback on. It is fun when there are many products to track at the same time, before I almost got bored with the stuff before I even released them. I feel I have got such a good structure in all the work and are beginning to see some light in the tunnel 😉 This year we will broaden and drop some assessors as caps, socks, etc. Is there anything special you think is missing?

11 reaktioner på “RUNNING IN AUSTRIA”

 • Frida Hultberg skriver:

  Något jag saknar är en liten väska/påse man kan ha med in i gymmet. Jag är i alla fall expert på att ha massa grejer så när jag ska byta maskin/övning har jag händerna fulla
  – tröja man värmt upp i
  – handledsstöd/remmar
  – bcaa tabletter
  – vattenflaska
  – hörlurar
  – nyckel (gärna någon smart krok att hänga den i så att man hittar den lätt
  – telefon/ träningsdagbok
  Hoppas du förstår vad jag menar och ungefär vilken storlek man behöver 🙂

  En annan sak är dragremmar, jag känner att jag har typ för små händer vilket gör att de lätt blir lite för klumpiga att använda, plus de är sällan snygga 😉

  Tack <3

 • Veronica skriver:

  Men haha vilka powerbilder! Jag älskar dig du är sån inspo!

 • Lana skriver:

  Alexandra, please tell where is your bomber jacket from?
  Kisses,
  Lana

 • Sara skriver:

  Hej! Skulle vara kul med en träningsjacka! En som funkar att springa i/ta powerwalk i och att ha till och från gymmet! 🙂 Några snygga T-shirts att träna styrketräning i.
  /Sara

 • Linnéa skriver:

  Jag håller med ovanstående. Tunna träningsjackor i olika färger med ditt snygga tryck. Gärna med luva och mudd vid armar och midja. Man kan ha dem till allt. Mvh hon som jobbar som lärare i träningskläder 🙂

 • Hedda Söderberg skriver:

  Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

 • Anna skriver:

  beautiful pictures 🙂
  where in austria have you been?
  it’s true the flight’s are pretty expensive, a good idea would be if you fly to munic and from there with the car to austria!
  we have so many beautiful places here, especially in the mountains!
  i would recommend salzburg (where i am from) and tirol because of the beautiful nature.
  if you need any recommendations where to go etc. just write me!
  love anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.