WEEKEND THROUGH MY PHONE

Haft en GALET bra helg vilket kanske märkts här hehe. I fredags blev det myskväll med Let’s dance. I lördags… Ok det här är enda bilden från i lördags. Antar att det är ett tecken på att man hade en kul kväll 😉 vi käkade middag på Art (galna pommes!!!!!), sen drog vi till Ballbreaker och körde bowling i 2 h, efter det hem och körde Tetris följt av Laserdome haha!!! Såå kul! Förutom att vi körde mot ett jätteseriöst lag som jag började hata, nästa gång kör vi själva haha! Dålig förlorare. Dom ägde oss helt.

Had a crazy good weekend which perhaps you’ve noticed here hehe. On Friday it became a cozy night with Let’s Dance. Saturday … Ok this is the only picture from Saturday. Guess it’s a sign that you had a fun night 😉 We ate dinner at the Art (mad fries!!!!!), then we went to Ballbreaker and did bowling for 2 hours, after that we went home and did Tetris followed by Laserdome haha!!! Sooo fun! Besides the fact that we were against a very serious team that I started to hate, the next time we will do it ourselves haha! Bad loser. They took us out completely.

I söndags: Började med lägenhetsvisning av min typ drömlägenhet, men den kommer förmodligen gå alldeles för dyrt. Sen åkte vi på ärenden bland annat för att köpa fröer. Promenerade ner på stan i solen, njöt och kände sjukaste lyckoruset. Pirr i magen är vardagsmat och jag är så himla tacksam för allt i mitt liv. Hade inte bytt mitt liv mot något! <3

On Sunday: Started with a flat tour, of my dream apartment, then we went on errands, among other things to buy seeds. Walked down to the city in the sun, enjoyed and felt so satisfied. Butterflies in the stomach are daily basis and I’m so grateful for everything in my life. Had not changed my life for anything! <3

Efter lite ärenden blev det mat på tacobar. Äter typ aldrig ”snabbmat” ute (förutom kebab ibland hehe) men ibland är det fan det bästa som finns! Så skönt att slippa stå i köket på en solig dag, utan vi åt istället utomhus =) Sen åkte vi till hundaffären och köpte lite roliga saker till Loki.

After we were done we had food at Tacobar. I rarely eat ”fast food”  (besides kebabs sometimes hehe) but sometimes it’s the best there is! So nice to not be in the kitchen on a sunny day, we ate outdoors instead =) Then we went to the dog store and bought some funny things to Loki.

Sen var det dags för mig att plantera, det blev grönsaker, kryddor mm =) Så nice att kunna äta ens egenodlade saker i sommar! Eftersom det är typ sista planteringstid nu så maxade jag.

Then it was time for me to plant, there were vegetables, spices, etc. =) So nice to be able to eat my own cultivated things in the summer! Because it’s the last planting time now I planted everything.

72 mini-krukor fyllda av frön och märkta. Det blev allt från gurka, tomat, parika, majs till dill, koriander, mynta i massor (älskar mynta) och basilika. En hel del grejer! När jag klev upp imorse var det redan färdiga tomater och physalis trots att jag inte planterade det. Eller så kan det vara så att Vickan och Erik la dom där igår, I dont know 😉

72 mini-jars filled with seeds and labeled. There’s everything from cucumbers, tomatoes, Parika, corn, dill, coriander, mint in lots (love mint) and basil. A lot of stuff! When I got up this morning, it was already finished tomatoes and physalis even though I didn’t planted it. Or it could be that Vicky and Erik put them there yesterday, I dont know 😉

Efter det körde vi en liten pizzatävling. Jag hade tomatsås, riven mozarella, skivad mozarrella, körsbärstomater, basilika, kalkon och andrra kryddor på min. Det blev dock jämt. Efter det blev det Tetris-turnering och så slutade min helg. Så nice helg! Men nu är det måndag och högsta växeln!

After that we did a small pizza competition. I had tomato sauce, grated mozzarella, sliced mozarrella, cherry tomatoes, basil, turkey and some other spices on mine. However, it became a draw. After that there was Tetris tournament and so ended my weekend. Such a nice weekend! But now it’s Monday and back to business!

3 reaktioner på “WEEKEND THROUGH MY PHONE”

  • Eleonore skriver:

    Hey Alex!
    Jag undrar vad som fick dig att prioritera om i livet och hur du gick tillväga? Jag blir peppad av sånt där då jag själv står i ett vägskäl där jag behöver ta bort och förnya, och lägga till för att jag ska må bättre än vad jag gör nu, framförallt mentalt.
    Tacksam för svar , kram <3

  • Lisa skriver:

    Hej Alexandra!! Vilken härlig helg, jag blev bara lite nyfiken och undrar vem du menar när du skriver ”vi”? 🙂 ”Vi köpte hundsaker” ”Vi åt på tacobar” osv 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.