BACK HOME

Det sista man fick se var den här fina vyn, inte så tokig men inte heller så tokigt att sitta och jobba med Loki i knäet!!!  Saknat min lilla kanelbulle. Han ser ut som en när han ligger ihopsurrad haha.

Haft en fullproppad dag som alltid när man kommer hem, gått genom lite nya prover, några offerter, svarat på massa mail och så hade jag ett möte med en väldigt stor koncern om ett eventuellt projekt tillsammans. Spännande! Vi får se hur vi går vidare med det =) Efter mötet blev det en lunch på Ljunggrens som jag hört mycket bra om. Gott med sushi, har haft cravings! Nu ska jag sätta mig och planera lite saker. Vi hörs sen babes!

The last thing I got to see was this nice view, not too bad but not too bad to sit and work with Loki in my knee either!!! Missed my little cinnamon bun. He looks like one when he is in a hurried haha.

Have a full day as always when I get home, going through some new samples, a few quotes, respond to a lot of e-mails and I had a meeting with a very big company about a possible project together. Exciting! We’ll see how we move on with it =) After the meeting, there was a lunch at Ljunggrens, which I heard very well about. Plenty of sushi, perfect since I had cravings! Now I’m going to sit down and plan some things. Talk to you later babes!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.