PINEAPPLE

T-shirt from Bershka / Bikini bottom IvyRevel

HEEEEJ fina! Haha hittade en så himla fin t-shirt med massa små ananaser, flamingos och palmträd så var tvungen att fota med det jag hade av dom tre, en ful liten ananas haha! =) Men visst ser det härligt ut här? Försöker att inte glömma bort att njuta fast jag är i workmode, jag satt och fixade bilder till 03 inatt för fotade hela dagen igår, sen vaknade jag 09 och flög upp till datorn igen för att fortsätta jobba. Gillar inte att ha saker liggandes så tror det var därför jag inte kunde fortsätta sova.

Nu ska vi snart dra och käka frulle och sen fota lite mer grejer. Idag ska jag spela in ett YouTube-klipp med min syrra också, hoppas att det blir roligt och inte en fail, det är typ 50/50 haha!! Vi hörs senare. Puss

Hey babes! Haha found such a nice t-shirt with lots of small pineapples, flamingos and palm trees so had to shoot with what I had of those three, a ugly little pineapple haha! =) But, of course, does it look great here? Trying to not forget to enjoy, I’m in work mode, I sat and fixed pictures to 03 in the morning to photograph all day yesterday, then I woke up 09 and flew up to the computer again to continue working. Do not like to have things waiting on me like that, so I think that was why I could not continue to sleep.

Now we will soon go and have breakfast and then shoot a little more stuff. Today I’m going to record a YouTube clip with my sister too, hope it’s going to be fun and not a fail, it’s kind of 50/50 haha!! Talk to you later. Kiss

3 reaktioner på “PINEAPPLE”

 • Emelie skriver:

  Åhh va fint, du ser ut att vara hur utvilad som helst! puss

 • Maral skriver:

  Ubersöt tshirt!

  Du har visst varit i NYC tidigare. Men vet inte om jag såg verkligen rätt med mina ögonen, du var i NYC med en av din bästa/favorit jucie i handen. Var det i NYC eller Sthlm? 🙂 Jag ska nämligen åka dit om en vecka. Blev lite nyfiken på hur god jucie är. Vore tacksam för svar 🙂

 • Johanna skriver:

  Så underbara bilder <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.