DINNER TIME IN SPAIN

alexandra bring

Playsuit from IVYREVEL – shoes from ZARA 

Hej fina ni! Såhär såg jag ut häromkvällen när vi käkade middag på takterassen =) Älskar playsuits, jag har ju väldigt lång (?) rumpa så den vill gärna hänga ut när jag har på mig lite kortare grejer så då är man lite mer safe haha! Kan nästan aldrig ha shorts utan att skinkorna kikar fram. Inte så nice heheeee. Men har hittat några favoriter som funkar. Idag ska jag fortsätta fota kampanj, det är dock ganska grått väder så hoppas att det klarnar upp snart!

Saknar Loki så himla mycket, han har det dock jättebra på pensionatet och delar ”box” med en annan hund, så spännande. Är som en liten morsa, önskar man kunde ha en kamera så vi kunde se vad han gjorde haha. Nu blir det dags för fix innan vi ska dra och fota! Hoppas att ni har en magisk lördag <3

Hello, you guys! So here I is how I looked the other evening when we were having dinner on the roof top =) Loving play suits, I have a very long (?) butt, so it always like to hang out when I’m wearing a little shorter stuff so with these you’re a little more safe haha! Can almost never wear shorts without the buttocks hanging out. Not so nice heheeee. But I have found some favorites that works. Today I’m going to continue shooting a campaign, but it’s pretty gray weather so hope it’s getting clearer soon!

I miss Loki so much, he has a great time at the dog pensionat and shares ”box” with another dog, so exciting. Being like a little mom, wish I could have a camera so we could see what he is doing haha. Now it’s time to fix before we go to shoot! Hope you have a magic Saturday <3

7 reaktioner på “DINNER TIME IN SPAIN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.