ABS SESSION

In collab w Bring Sportswear: Wearing top & tights from Bring Sportswear 

Hej babes! Igår var det äntligen dags för ett träningspass, hade riktig gymabstinens så det var så skönt att få köra lite. Man är ju rätt begränsad med hotellgym men lyckades ändå få till ett bra mag- och ryggpass! Jag kör ju en hel del rehabövningar just nu, men försöker få ett bra pass och inte köra alla övningar på samma pass eftersom mitt pass skulle bli typ 1,5 h då =) Här är några magövningar jag gjorde:

Hi babes! Yesterday it was finally time for a workout, I was craving for a gym workout so it was so nice to finally do one. You are quite limited to hotel gym but I still managed to get a good abs and back workout! I’m doing a lot of rehab exercises right now, but try to get a good workout and not do all exercises on the same workout session because my session would be like 1.5h  =) Here are some of the abs exercises I did:

Plank to elbows 

Side plank, perfect for me since I have a hard time to activate one of the sides on my core!

This one may not look hard but it burns so good!

8 reaktioner på “ABS SESSION”

 • Linnéa skriver:

  Hej

  Jag har en fråga. Alltid när jag tränar magen och fokuserar på det området så blir den alltid uppsvälld och det lägger sig inte förrän nästa dag.
  Äter redan laktosfritt så det kan inte vara det. Beror det på att man är så jäkla otränad för det sker alltid oavsett om jag har har tränat flera månader och fått in en rutin.
  Tack för en bra blogg! 🙂

  / Linnéa

  • Alexandra Bring skriver:

   Det kanske är så att dina muskler blir lite inflammerade för att du belastar dom hårt, jag kan bli lite uppsvälld när jag överanstränger t ex biceps, testa köra lite lättare och se om det blir bättre? Eller så är det för att du har superbra magmuskler som blir helt blodfyllda 😉 Haha! Kram!

   • Linnéa skriver:

    Jag tycker inte jag belastar de jättehårt dock. Har alltid haft lätt för att träna magen men tyvärr inga synbara resultat så vette fan om de är så bra xD Tack för svar iaf 🙂

 • Anto skriver:

  När kommer den vita toppen in i andra storlekar än XS?

  Och, jag köpte tidigare den rosa croptopen i S, den var vääldigt snar i bandet i midjan, är denna vita samma modell fast annan färg? Bra att veta så man går upp en strl isåfall. Kram

  • Alexandra Bring skriver:

   Leveransen är spårlöst försvunnen, men vi har lagt en ny order till fabriken och förhoppningsvis kommer den om en månad, om inte leveransen hittas innan dvs 🙂 Det är lite olika material i dom, skulle säga att den vita är lite mer stretchig men det är ungefär samma måttlista. Kram!

 • Nina skriver:

  Jag älskar att träna när jag är utomlands! 🙂

 • Amina skriver:

  Hej! Vad tycker du om fällkniven med en C-crunch i slutet? Förstår du vilken övning jag menad för magen? ?
  Jag har börjar köra den övningen och tycker att den tar jätte jätte bra på magen och har börjat se otroligt bra resultat.

  Mvh
  Amina ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.