FINALLY HERE

Hej fina ni! Ganska nice vy att vakna upp till =) Och skönt att kunna sitta i skuggan och jobba. Ska strax fortsätta att fota men ville bara kika in och säga hej här med lite bilder från min telefon. Har haft cravings för Fanta Limón så blev jätteglad att den fanns här. Jag dricker väldigt sällan läsk, men den här gillar jag som fan!

Vi bor i en riktig drömvilla med grill på takterassen, så vi har fyllt kylen med massa mat och grillade igår när vi kom. Så jäääävla gott och dröm! Jag måste köpa en grill i Sverige men man får bara ha elgrill på balkongen. Är det nån som har erfarenhet av elgrill, smakar det ens grillat? Vi hörs på en stund :*

Hello, you guys! Pretty nice view to wake up to =) And nice to be able to sit in the shade and work. Will continue to shoot but just wanted to peek and say hi here. Have had cravings for Fanta Limón so it was great that they had it here. I drink very little soda, but I like this one so much!

We live in a real dream villa with grill on the roof terrace, so we filled the fridge with lots of food and grilled yesterday when we arrived. So good! I have to buy a grill in Sweden, but you only have to have an electric grill on the balcony. Anyone who has experience of electric grill, does it even taste grilled? Talk to you in a while: *

10 reaktioner på “FINALLY HERE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.