BACK TO SPAIN

Hej babes! Nu är jag snart framme i Spanien igen =) Ska göra några kampanjplåtningar i värmen, så skönt att ändra miljö i några dagar. Lämnade Lolle på ett hundpensionat den här gången, jag hoppas att han kommer ha det superbra men det gjorde verkligen ont i hjärtat att lämna honom. Han är ju fortfarande lite osäker med hundar och eftersom nästan ingen jag känner har hund blir det bra träning för honom. Han brukar hänga med hundar i hundparken men han behöver lite mer träning så jag tror att han kommer ha det superkul med några nya hundkompisar. Jag vill inte resa något i sommar förät jag skaffat honom ett EU-pass, så han också kan hänga med oss! Min fina kille.

Nu är det strax dags att kliva av planet, vi hörs från Spanien! <3

Hi babes! Now I’ll soon be back in Spain again =) Will do some campaign shoots in the heat, so nice to change the environment for a few days. I left Loki at a dog’s pension this time, I hope he will have a good time, but it really hurt in the heart when I left him. He is still a little insecure with dogs and because almost no one I know has dogs, it will be a good training for him. He usually hangs out with dogs in the dog park, but he needs a little more training so I think he will have a super cool time with some new dogmates. I do not want to travel anything this summer, until that I get him an EU passport so he can keep up with us! My little baby.

Now it’s time to get off the plane, talk to you from Spain! <3

5 reaktioner på “BACK TO SPAIN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.