PARIS DAY 1


Igår började vi dagen med en brunch på Ob-la-di, sååå gott och mysigt ställe, vi hade tur som fick plats dock för det är verkligen superlitet. Hittade den när jag var här med Jampan förra året som hade en guide vi följde. Tog en avotoast med pocherat ägg som vanligt 😉 Asså älskar verkligen att äta haha. Det är typ mer än halva resan för mig. Tog också en cappuccino med dubbla espressoshots, höll mig pigg hela dagen..även inatt haha!
Yesterday we started the day with a brunch on Ob-la-di, sooo nice and cozy place, we were lucky to get a seat, however, because it’s really small. Found it when I was here with Jampan last year who had a guide we followed. Took an avotoast with poached egg as usual 😉 I really loves to eat haha. It’s kind of more than half the trip for me. Also took a cappuccino with double espresso shoots, kept me awake all day .. even night haha! 

Så mycket fina byggnader överallt. Vill bara fota allt men njuter istället så glömmer jag helt bort att fota. Tog med mina skönaste skor hit, och vi har förmodligen gått flera mil redan. Idag ska vi strosa runt ännu mer så nu är det dags för rond 2 hehe. Idag ska det vara sol hela dagen dock, så jackan får stanna hemma för det var galet i solen igår, älskar!!
So many nice buildings everywhere. Just want to shoot everything but enjoying it instead so I’m just missing out on photos. Went with my most comfy shoes here, and we’ve probably gone a few miles already. Today we are going to stroll around even more so now it’s time for around 2 hehe. Today, it’s going to be sunny all day though, so the jacket must stay home because it was crazy in the sun yesterday, love it!!

Obligatoriska crepes, tog bara Nutella på min hehe men det var så galet gott.
Mandatory crepes, just took Nutella on my hehe but it was so crazy good.

Att bara strosa runt på gatorna här är så nice. Vart man än går så finns det något att njuta av på vägen. Jag föredrar att promenera i Paris alla dagar före taxi, förutom om det ösregnar. Men jag tycker att man ser så mycket mer än om man bara åker överallt.
Just strolling around the streets here is so nice. Wherever you go, there is something to enjoy on the way. I prefer to walk in Paris every day before taxi, except when it’s rain. But I think you see so much more than when you just going everywhere by cab.

Sista stoppet igår, OBS kolla i spegeln, taggad tjej haha! Köpte dock inte denna, utan fastnade för en med silver istället som var lite större. Guld är så fint men det passar verkligen inte mig. Tror jag ska köpa den silvriga idag om jag inte hittar någon annan som jag gillar mer. Jag har ingen liten väska när jag bara vill ha med småsaker, så nu måste jag bara bestämma mig eftersom den andra modellen nyss kom in och förmodligen kommer vara slut hemma.
Last stop yesterday, please check the mirror, excited girl haha! However, I did not buy this, but got stuck with silver instead and a bit bigger. Gold is so nice but it does not really suit me. I think I’ll buy the silver today if I can not find someone else I like more. I do not have a small bag when I just want to have small things, so now I just have to decide because the other model just came in and probably will be  out of stock at home.

Nu ska vi göra oss redo för sista dagen! Puss

4 reaktioner på “PARIS DAY 1”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.