DUNES


Hej fina ni! Haha jag kände mig som den röda dansande emojin i den här klänningen. Vi hittade sanddyner i Fuerta Ventura. Älskar ju öken så var tvungen att hänga där lite 🙂 så fint!
Nu har vi vaknat till liv i Paris och ska iväg och äta.. lunch. Var lite sega imorse så blev ingen frulle. Är så hungrig. Jag fungerar verkligen inte utan mat, så jag hoppas att det finns något gott på menyn. Älskar Paris och det är så himla fint här. Världens mest romantiska stad. Har bara varit här på tjejresor när jag tänker på det haha. Men det är också mysigt! 🙂 Vi hörs sen <3

Hello, you guys! Haha I felt like the red dancing emoji in this dress. We found sand dunes in Fuerta Ventura. Love the desert so had to hang there a bit 🙂 so nice! Now we have woken up in Paris and are going for lunch. We were a bit slow this morning so we skipped breakfast and went straight to lunch. Im so hungry. I really do not work without food, so I hope there is something good on the menu. I love Paris and it’s so nice here. The world’s most romantic city. I have just been here on girls trips when I think about it haha. But it is also cozy! 🙂 Talk to you soon

2 reaktioner på “DUNES”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.