TIME FOR PARIS

Dags att dra till en av mina favoritstäder i hela världen, Paris! Vi ska som sagt fira Emma som fyllt 30 i veckan, så mysigt med en tjejhelg 🙂 Tog det lite chill hemma innan jag drog, hängde på balkongen i någon timme och plockade ihop det som skulle med mig, sen lämnade jag Loki hos Erik och så drog vi mot Arlanda. Nu sitter jag och bockar av en lista med jobb så jag kan försöka njuta lite i helgen.

Det är så skönt att jag är opepp på att resa efter det här, vi får se hur länge det varar men längtar verkligen till att ta det lugnt hemma och om vädret är som det är nu finns det ingen anledning att åka iväg! Ser framemot parkhäng, hitta på olika saker varje kväll och bara njuta av energin man får i solen. Min pollen är också över för tillfället så nu finns det verkligen ingenting att klaga på. DRÖM. Hoppas att ni får en supermysig fredagskväll. Vi bokade bord på Buddha Bar, så vi kommer äta en sjukt sen middag. Vi hörs imorgon <3

Time to go to one of my favorite cities in the world, Paris! As I said, we will celebrate Emma because she turned 30 this week, so cozy with a girl’s weekend 🙂 Took a little time off at home before I left, hanging on the balcony for an hour and packed the last things, then I left Loki with Erik and then we went to Arlanda. Now I’m sitting down and working through a list of job so I can try to enjoy a little weekend.

It’s so nice that I feel done traveling for a while after this, we’ll see how long it lasts but really desires to take it easy at home and if the weather is as it is now there is no need to go away! Looking forward to park hanging, finding different things to do every night and just enjoying the energy you get in the sun. My allergic is also over at the moment so now there is really nothing to complain about. DREAM. Hope you get a great friday night. We booked a table at the Buddha Bar, so we will eat a sick late dinner. See you tomorrow <3

2 reaktioner på “TIME FOR PARIS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.