My morning


Ad links to my shop Bring Sportswear: Top here / Tights here

Hej babes! Började dagen med att gå genom en del prover, så mycket kul som kommer framöver och jag är så glad att jag har ett jobb som har med leggings att göra, haha! Älskar fan träningskläder 🙂 Håller på kötta igenom lite jobb nu, och sen ska jag hänga lite med min kille för imorgon drar jag till Paris. Ser verkligen framemot det men kommer sakna mina boys!

Ikväll ska jag hem till Marre och Marcella och laga middag till gänget, det blir en nyttig middag igen eftersom alla vill äta bra inför sommaren haha. Men det passar ju perfekt med mina grönsaker 😉 Nästa vecka ska jag köra igång min vego-vecka och ska dela med mig av så mycket som möjligt här! Om ni har något jag bara måste prova så dela gärna.

Nu ska jag fortsätta här, vi hörs sen <3

Hi babes! Started the day by going through some samples, so much fun coming forward and I’m so glad I have a job that has to do with leggings, haha! Loves training clothes 🙂 Going through some work now, and then I’ll hang out with my boy, because tomorrow I’ll go to Paris. I really look forward to it but will miss my boys at home!

Tonight I will go to Marre and Marcella and make dinner for the gang, it will be a healthy dinner again because everyone wants to eat clean for the summer haha. But it fits perfectly with my vegetables 😉 Next week I will start my vego week and will share as much as possible here! If you have something I just have to try, please share.

Now I will continue here, laters <3

8 reaktioner på “My morning”

 • Diana skriver:

  Såå fin bild !!

  Hoppas du får en härlig dag.

 • Céline skriver:

  I love so much your last insta posts about the evolution on your appearance judgement, the way you feel and the way society wants to make us look like. I feel like more and more people start putting into perspective all this fit lifestyle, but you’re my first inspiration and I’ve been following you for ages so your words seem even more sincere and relevant. You always have the right words and I’m sure your words are meaningful for much more people than you think. Sending much love from France (and wishing you a super cool stay in Paris 🙂 ) !

 • Elli skriver:

  Fina du! Kan inte du beratta lite mer om din pojkvan? 🙂 Hur ni traffades etc? Ha en toppenkvall! Kram!

 • Nina skriver:

  Underbar är du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.