SUMMER SALE

In collab with my brand Bring Sportswear

 

Get to the sale – HERE

Hej fina ni! Ville bara tipsa om att vi kör en sale på BSW nu inför sommaren och rensar ut lite på lagret, så om ni behöver nya träningskläder har ni lite ur sortimentet ovan 🙂 Plus, vi har lyckats nå över 50000 följare på vårt IG-konto, så coolt!!!

Nu ska jag alldeles strax träna ett pass hemma och sedan blir det mat, funderar på att ta med Loki till hundrastgården som ligger i närheten om det inte hinner bli för mörkt. Loki är en riktig ängel just nu, jag vet inte om han är superglad att vara hemma men han beter sig så exemplariskt att jag typ blir orolig, haha! Måste dock träna mer på inkallning med honom för han kan ibland sticka iväg in i buskarna när han går lös och hittar nån rolig lukt 😉 Vi hörs imorgon fina ni!

Hello, you guys! Just wanted to say that we are running a BSW sale now for summer and cleaning out a bit, so if you need new workout clothes, you have some of the above products 🙂

Now I’m going to do a workout at home right away and then it’s food, thinking about bringing Loki to the dog park nearby, if it does not get too dark. Loki is a real angel right now, I do not know if he’s super happy to be home but he behaves so exemplarily that I’m worried, haha! However, I have to work more with him on getting him to come when I call on him, because he can sometimes get into the bushes when he gets loose and finds some fun smells instead of listening to me 😉 Talk to you tomorrow!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.