IPHONE UPDATE

Brides maids! <3 

Mimmi & Marcus <3 

Heeeej på er! Gud vad konstigt det känns att jag knappt bloggat på några dagar. Men nu är jag tillbaka hemma och redo för livet haha! I lördags gifte sig Mimmi och Marcus och det var så fint bröllop. Jag var brudtärna och toastmadame under bröllopsfesten, och jag har inga bilder förutom dom ovan haha! Men det betyder ändå att man fokuserade på att vara närvarande 😉 Jag var så sjukt nervös inför detta, jag har ju som ni vet scenskräck som jag försöker jobba bort. Jag grät som fan på morgonen i lördags sen lugnade jag ner mig, körde andningsövningar och försökte kontrollera min oro. Det funkade faktiskt jättebra, eller trodde att jag skulle svimma en liten stund i kyrkan men sen släppte allt. Det var en jätterolig fest och så lyckat bröllop på fina västkusten. Är så glad för mina fina vänner som nu är gifta. Det var så himla fina tal under kvällen och det gick inte att hålla ögonen torra. <3

Efter brunchen igår körde vi hemåt mot Stockholm, hämtade Loki på hundhotellet och sen drog vi och storhandlade. Vi köpte en grill och massa annat, passade på med bil. Har även en ny chili på spisen med lite nytt, ska avancera mitt recept lite och se hur det smakar ikväll =) Det känns skönt att vara hemma utan något inplanerat på länge, har flängt så mycket på slutet. Känner mig riktigt slut faktiskt. Nu ska jag ladda upp hemma och bara ta det lugnt. Vi har inte gjort några sommarplaner, just nu känner jag att jag bara vill sitta hemma haha. Det har varit så mycket folk runtom senaste veckorna, och jag har så stort behov av att vara lite ensam så ska passa på nu. Enda sen jag var liten har jag haft ett stort behov att vara ensam, jag tror det är därför jag älskar att jobba själv hemifrån!

Heeey you! God how strange it feels that I barely blogged in a few days. But now I’m back home and ready for life haha! On Saturday, Mimmi and Marcus  got married and it was such a nice wedding. I was a bridesmaid and toast madame during the wedding party, and I have no pictures besides those above haha! But that still means focusing on being present 😉 I was so nervous about this, I have as you know big problems with being on stage and talk, as I try to work away. I cried in the morning on Saturday, then I calmed down, ran breathing exercises and tried to control my worry. It actually worked really well, or thought I’d faint for a little while in the church but then I let go of everything. It was a fun-filled party and a successful wedding on the beautiful west coast. Am so happy for my friends who are now married. It was such a good party in the evening with a lot of beautiful speeches and could not keep my eyes dry. <3

After the brunch yesterday we drove home to Stockholm, picking up Loki at the dog hotel and then we went out for grocery shopping. We bought a grill and lots of other things, since we had  a car. Also have a new chili on the stove with a little new things in it, I will advance my recipe a bit and see how it tastes tonight =) It feels good to be home without anything planned for a long time, has flung so much at the end. Feels really alright indeed. Now I’ll charge my battery at home and just take it easy. We have not done any summer plans, right now I feel I just want to sit at home haha. There have been so many people around the past few weeks, and I have so much need to be a alone. Ever since I was a little, I had a big need to be alone, I think that’s why I love to work from home!

6 reaktioner på “IPHONE UPDATE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.