FÅRÖ

Hej darlings! Såhär såg dagen ut igår, när vi åkte på Fårö. Insåg att jag är fan sämst på att fota andra, min kille vill inte vara med men nu är det bara jag och Loki haha! Lovar att jag har kompisar heheeee =)

Vi gick till stenstranden vid fyren, åt crepes, kollade på raukarna(?), och massa får sen åkte vi färjan hem och sen käkade vi pizza på en resturang bredvid huset. Jag var så sjukt trött igår men kunde ändå inte somna förän rätt sent, men tvingade upp mig imorse så är lite av en zombie idag. Idag har det varit galet fint väder, så vi har bara suttit på baksidan och sen en sväng ner till havet innan vi drog och handlade.

Jag, Vickan & Erik körde ett träningspass ute med Vickans app 7 minutes, även fast det inte var mitt jobbigaste pass var det kul att köra ihop utan redskap. Tips på semestern! Nu ska jag jobba bort lite jobb, och sen chilla resten av kvällen. Har så ont i magen, tror att det är mensvärk 🙁 Har slutat med mina p-piller då jag vill prova ett hormonfritt preventivmedel, så min cykel är lite loco just nu.

Hi darlings! This is how the day was yesterday when we went to Fårö. I realized that I’m the worst to shoot others, my guy does not want to be with me on pics but now it’s only me and Loki haha!  I promise you that I have friends heheeee =)

We went to a stone beach at the lighthouse, ate crepes, looked at the stones, and lots of sheeps before we left with the ferry home and then we took a pizza on a resturant next to the house. I was so tired yesterday but could not sleep early, but I forced myself to wake up early, so I am a bit of a zombie today. Today, there have been crazy fine weather, so we have just sat on the back of the house and then walked down to the sea before we went grocery shopping.

Me, Vickan & Erik did a training session outside with Vickans app 7 minutes, even though it was not my hardest workout, it was fun to do it together without any equipment. Tips on the holiday! Now I’m going to work a bit, and then chill the rest of the evening. Have such pain in my stomach, think it’s period pain 🙁 Have stopped taking my birth control pills because I want to try a hormone-free contraceptive, so my period is a bit of loco right now.

13 reaktioner på “FÅRÖ”

 • Sanna skriver:

  Så mysigt Alexandra ?

 • Mimi skriver:

  Oh kan du inte berätta mer om preventivmedelet tack? Är själv i samma bana så skulle vilja höra.

  PS. You look dashing

 • Agata skriver:

  Hej, jag testade ett hormonfritt alternativ. Det var en sån där pessar med spermiedödande kräm. Jag kan säga att den va sämst eftersom jag blev gravid ganska fort. Så mitt tips är att vara väldigt försiktig när det gäller hormonfria alternativ tyvärr…

 • jm skriver:

  Kondom tex är väl minst lika safe som hormoner dock. Sen finns ju det där natural cycles med! Sen jag la ner p-piller för några år sen har jag fått grooov pms, trodde inte ens på att det fanns förr haha? Hoppas det inte händer dig 🙂 Ändå värt att inte stoppa i sig sånt.

  • Alexandra Bring skriver:

   Jag hoppas jag slipper hormoner efter över 10 år. Håll tummarna att de funkar bra för mig :)!

 • Melisa skriver:

  Vart kommer din jumpsuit ifrån? SÅ snygg!

 • Liena Snow skriver:

  Amazing photos, you look stunning!
  Hope you feel better soon.
  Lots of love xx
  http://www.lienasnow.com

 • Josefine skriver:

  Vill också prova hormonfritt efter år med minipiller. Tror det tog bort sexlusten ganska mycket, haha. Har funderat på kopparspiral, är det nåt du kan tänka dig? Hört tjejer som är nöjda men även de som tyckt smärtan var för mycket…. Är så kluven, önskar man kunde vara steril tills det var dags för kids hahaha

  • Alexandra Bring skriver:

   Har hört för mycket skräckhistorier om det, skulle inte våga =) Haha jaa, men det utvecklas ju hela tiden som tur är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.