FÅRÖ

Hej fina och god morgon från Gotland 🙂 sitter i bilen i kö till färjan mot Fårö! Är så sjukt trött idag, vi kom fram sent igår och satt uppe och snackade och åt massor haha! Vi bor i ett stort hus bredvid havet och jag känner redan lugnet! 

Vi ska åka till en strand där Loki får vara, och sen käka crepes! Drömmig tisdag! Kul att göra lite mer än hemma så har jag även lite att visa här på bloggen. Är det någon av er som har tips på något man absolut inte får missa på Gotland? Vi hörs lite senare <3 

Hi babes and good morning from Gotland 🙂 I am in the queue to the fairy over to Fårö. I am so tired today, we arrived late last night and was up late talking and eating haha. We live in a big house next to the ocean and I already feel calm. 

We will go to a beach were Loki is allowed and then have crepes. Nice Tuesday 🙂 fun to do more than at home so I can share it here too. Anyone who has advice on what to to here and what to not miss out? Talk to you later <3

8 reaktioner på “FÅRÖ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.