OUR FIRST DATE

Såhär såg jag ut på dagen, när vi träffades första gången privat, jag och min kille som jag tänkte berätta lite om. Såg tyvärr inte ut så på kvällen, hade precis duschat och tagit bort sminket och bytt till myskläder när han skrev och frågade om vi skulle ta en promenad efter att vi smsat med varandra varje natt som två tonåringar. Men det är i alla fall så jag ser ut 99% av tiden ändå så det var bra att han fick se mitt rätta jag direkt haha!!! Vi träffades och tog en promenad. Som höll på i typ fem timmar..

Vi gick runt i Hagaparken och pratade om allt möjligt. Jag hade frågat innan om han visste var man kunde hitta ekollon, och precis när vi gick där stannade han mig och plockade upp flera stycken. Blev så glad. Dom är tyvärr döda nu men vi ska plocka nya i höst haha! Det började bli sjukt kallt då, jag hade ingen jacka på mig men fick ta hans. När vi hade gått runt och runt kom vi upp vid övergångsstället, jag var påväg ut mot rött och han skulle stoppa mig från att bli överkörd men när han skulle trycka mig bakåt råkade han trycka på mitt bröst. Han höll på att skämmas ihjäl och bad om ursäkt en miljard gånger, jag höll på att skratta ihjäl mig eftersom det redan var lite stelt. Efter det lättade stämningen ändå litegrann och vi fortsatte vår promenad. Vi slutade upp på mitt kontor kl 03 typ? Och käkade glass som jag hade i frysen trots att det var svinkallt. Efter det fick jag skjuts hem och sen fortsatte vi träffas redan dagen efter =) Och alla dagar sen dess.

Det är sjukt hur snabbt allt har gått sedan dess. Kanske beror på att vi har suttit ihop 24/7  och involverat varandra i varandras liv så mycket. Vi har hunnit resa massor, frågat chans, sagt att vi älskar varandra, flytta ihop, få städrutiner och alla andra vardagsrutiner, haft världens bästa december när vi kollade julkalendern ihop varje morgon, vara på Ikea massa gånger (det är inte att underskatta), skapat en bra grund för det vi har ihop och en hel massa annat <3

So, this is what I looked like the day when we met for the first time privately, me and my guy, whom I was going to tell a little bit about. Unfortunately, I did not look like that in the evening, I had just showered and removed the makeup and changed my clothes when he wrote and asked if we would take a walk after we had texted with each other every night as two teenagers. But in any case, I look like that 99% of the time anyway so it was good that he got to see the true me straight away haha ​!!! We met and took a walk. Which was about five hours ..

We walked around the Hagapark and talked about everything possible. I had asked before if he knew where to find the acorns, and just as we walked there he stopped me and picked up a whole bunch of them. I was so happy. They are unfortunately dead now but we’re going to pick new this autumn haha! It started to get sick cold then, I had no jacket on me but he made me take his. When we had walked around, we got up at the crossing point, I was heading out to red light and he would stop me from getting ran over, but when he was pushing me back he accidentally pressed my chest. He was ashamed to die and apologized a billion times, I was laughing my ass off because it was already a bit awkward. After that, the atmosphere was a bit more chill and we continued our walk. We ended up at my office at around 03? And had ice cream I had in the freezer even though it was so cold. After that he drove me home and then we continued to meet the day after.) And every day since.

It’s sick how fast everything has been done since then. Perhaps because we’ve been together 24/7 and involved in each other’s lives so much. We have traveled a lot, decide to get together, said we love each other, moved in together, get cleaning routines and all other home routines, had the best December in the world when we watched the Christmas calendar together every morning, been on Ikea a lot of times (that’s not to underestimate). We have created a good foundation for what we have together and a whole lot of other <3

9 reaktioner på “OUR FIRST DATE”

 • ule skriver:

  That’s so sweet to read. I hope he doesn’t mind 🙂

 • Karin skriver:

  Blir alldeles varm inombords av sånt här! Ni verkar ha det fint tillsammans! ❤

 • Mia skriver:

  Hej Alexandra!

  Så fint! Vad jobbar din kille med?

 • isabelle skriver:

  Måste bara säga först och främst: grattis till dig och din pojkvän!! Ni verkar så söta tillsammans och passa perfekt ihop.
  Sen vill jag säga att du är en så sjukt inspirerande människa. Ditt sätt, din träning, ditt utseende, dina recept, ditt företagande, ja- du är grym helt enkelt!! Jag ser upp till dig och det tror jag att jag inte är ensam om. U go guuuurl <3

 • Agata skriver:

  Hej! Stort grattis! Det låter jättemysigt 😀
  Kan du lägga ut fler matlagningsrecept? Dina recept är bäst.

 • Lisa skriver:

  Gud vad mysigt allt låter, glad man blir när någon hittat rätt. Speciellt efter ett så långt förhållande med ngn annan. Trodde du ngn gång att det skulle vara ni för evigt? (Ditt ex) hur kände du att ngt var fel? Vad hände?
  Du får svara på det du känner för, undrar bara om det liksom var så att du intala dig att allt var bra men att ngt alltid kändes fel osv ..
  Lite i samma sits o känns som det omöjligt går att hitta ngn ny efter flera år med ngn annan. Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.