LOKI HAS A NEW FRIEND

Säg hej till kotte! Haha det är inte bestämt än, det hette Loki hos Hundstallet men tycker att Emmas nytillskott passar bra i det namnet 😉 Han ser ut som en liten kotte haha! När jag kom hem från Umeå överraskade Emma mig med att hon skaffat en hund!!! Det är Lokis brorsa och min gudson. Min första nära vän som har en hund, såååå kul! Han och Loki har redan kommit överens. Loki är sjukt reserverad mot hundar så det är jättekul att det funkade så bra! 😀

Vi tränade och lämnade hundarna med min kille, sen kom vi tillbaka och min syrra & Erik stannade på middag. Vi gjorde skagenröra och bakpotatis, handskalade räkor aioli, baguetter, wraps med rostbiff, chili majo, rostad lök, avokado och sallad. Mums! Har ni förresten smakat Loka crush? Är helt besatt av dom, den med ananas är min favorit. Bubbelvatten med fruktkoncentrat, mycket bättre än att dricka läsk. Jag kör bara på dom numera! Och ett glas vin ibland då hehe.

Imorgon drar vi till Gotland. Det blir jag, min kille, hans syskon + familjer, hans pappa, min syrra + Erik. Och Loki såklart 🙂 Vi ska bo i ett hus tillsammans och bara turista på Gotland, sola, laga mat och spela kort. Hur dröm? Så glad att min kille har en sån fin familj, eftersom stora delar av min är kvar i Umeå är det skönt att ändå kunna få familjehäng.

Say hello to Kotte! Haha it’s not decided yet, it was Loki at Hundstallet, but thought that Emma’s new addition fits well in that name 😉 He looks like a little kotte haha! When I got home from Umeå, Emma surprised me that she had a dog!!! It’s Loki’s brother and my god son. My first close friend who has a dog, sooooo fun! He and Loki have already agreed. Loki is ill reserved for dogs so it’s great that it worked so well! : D

We trained and left the dogs with my boy, then we came back and my sister & Erik stayed for dinner. We made skagenröra and baked potatoes, handcracked shrimps w aioli, baguettes, wraps with roast beef, chili majo, roasted onion, avocado and salad. Yum! Have you tasted Loka crush by the way? I’m completely obsessed with them, the one with pineapple is my favorite. Bubble water with fruit concentrate, much better than drinking soda. I’m just drinking them now! And a glass of wine sometimes now and then hehe.

Tomorrow we will go to Gotland. It be my boy, his siblings + families, his father, my sister + Erik. And Loki of course 🙂 We will live in a house together and just travel on Gotland, sunbathe, cook and play cards. How dreamy? So glad my guy has such a nice family, because big parts of mine are left in Umeå, it’s nice to still have family hanging.

8 reaktioner på “LOKI HAS A NEW FRIEND”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.