15% OFF – Bring Sportswear 

In collab with my brand Bring Sportswear

My favorites – for more visit SHOP HERE / get 15% off with alexandra15 (until sunday)

Hej fina! Har ni sett våra nyheter på shoppen? Kepsarna finns nu äntligen in stock, och jag har skitsvårt att hitta kepsar pga mitt lilla huvud, men dessa funkar jättebra. Det är onesize med justerbart band. Dom är i fake suede, mitt favorittyg 🙂 Tightsen högst upp är våra nya flex tights, dom kostar bara 499:- och är så galet sköna och följer kroppens kurvor. Har ni önskemål på fler färger? Dessa är i samma rosa och grå som vårt pastell set, så det funkar med toppen till det settet! Ääääälskar träningskläder. Det är fan lajf! Har sån beslutsångest på vad jag ska ha på mig på gymmet idag haha, dröm att ha sin egendesignade garderob även fast det tar lite längre tid än att bara gå ut och shoppa 😉  Fixade även en 15% kod till söndag om ni är shoppingsugna, använd bara alexandra15 i kassan!

Nu ska jag äta lunch, ska åka och träna om en timme så det blir perfekt. Sover fortfarande sämst, blir typ en ond cirkel av att jag är stressad över att jag måste sova, så slutar det med att jag inte sover pga det istället. Jaja, ska försöka slappna av lite och inte tänka på det. Lite träning borde ju göra att jag sover som en bebis inatt. Ska träna ben så jag blir riktigt däckad haha! Vi hörs sen. Puss

Hello cuties! Have you seen our news at the shop? The caps are finally in stock, and I’m crazy to find caps because of my little head, but these are great. It is onesize with adjustable strap. They are in fake suede, my favorite fabric 🙂 The tights at the top are our new flex tights, they only cost 499, and are so comfy and follows the body curves. Do you have wish for more colors? These are in the same pink and gray as our pastel set, so it works with the top to that set! I looooove workout clothes. It’s life! Have such a determination on what to wear at the gym today haha, dream to have my own designed wardrobe even though it takes a bit longer than just going shopping 😉 Made you an 15% code to Sunday if you are shopping , Just use alexandra15 at the checkout!

Now I’m going to have lunch, I will go and work out in an hour so it’s perfect. I still sleep so bad, kind of becomes a bad circle because I’m stressed that I have to sleep, so I will not sleep because of it instead. Yes,  I will try to relax a little and do not think about it. Little exercise should make me sleep as a baby tonight. I will train my legs so I get really dead haha! Laters. Kiss

4 reaktioner på “15% OFF – Bring Sportswear ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.