UMEÅ DAYS

Hej fina <3 Nu är jag hemma igen. Valde att hänga med familjen och försöka jobba lite mindre, men direkt jag kom hem var det datorn upp 😉 Trodde jag skulle komma tillbaka så utvilad men är fan svintrött haha!! Sovit så dåligt, ser framemot att sova i vår säng inatt, den är så jävla skön. Det var i alla fall så mysigt där uppe, vi käkade massa god mat, hälsade på pappa och sen åkte vi ut till mammas stuga vid havet och lagade mat och chillade. Vi somnade i soffan i uterummet med havsutsikt, så mysig vy att vakna till. Tack familjen för några riktigt mysiga välbehövliga dagar <3

Nu är vi hemma igen, min kille tränar och jag ska jobba klart. Efter det ska vi tända en brasa, sätta på någon film och beställa hem mat. Imorgon ska Loki få träffa sin nya bästis, min kompis Emma har skaffat en liten pomeranian och jag ska vara hundvakt åt honom några timmar. MYS! Nu ska jag bestämma resturang innan jag somnar haha. Finns en viss risk att jag somnar till filmen ikväll hehe…

Hi nice <3 Now I’m home again. I chose to hang out with the family and try to work a little less, but immediately when I got home it was computer up again 😉 I thought I would come back so rested but I am sooo tired!! I’ve been sleeping so badly, looking forward to sleeping in our bed in the night, it’s so nice. It was so cozy up there, we had lots of good food, greeted Dad and then we went out to my mothers cottage by the sea and cooked food and chilled. We fell asleep on the sofa in the living room with sea view, so cozy view to wake up to. Thank you family for some really nice days <3

Now we’re home again, my guy is working out and I’m going to work. After that we will light a fire, put on some movies and order food. Tomorrow Loki will meet his new best friend, my friend Emma has got a little pomeranian and I’ll be a dog watch for him for a few hours. COZY! Now I will decide for a resturant before I fall asleep. It’s a big risk that I will fall asleep to the movie tonight hehe …

3 reaktioner på “UMEÅ DAYS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.