PUMA IGNITE NETFIT

– This post is in collaboration with Puma –

Get to the shoe – HERE

Hej fina ni! Jag gör ett samarbete med Puma nu och deras IGNITE NETFIT löparsko! Det som är speciellt med den är att den har, customizable lacing system, vilket innebär att man knyter den beroende på hur man vill ha stöd. Det går att anpassa den precis hur man själv vill ha det, och de finns en guide där man kan få hjälp med exakt hur man ska knyta med allt från standard för den som behöver  minimal support, till medium stabilitet, för de med bredare fötter, smalare fötter och de som vill ha stöd från hälen. Men som sagt – det går att anpassa skosnörena exakt efter hur man vill att skon ska sitta och ge stöd 🙂

Skorna är gaaalet sköna, inte hårda och otympliga som många skor jag provat, och väldigt lätta i mesh som andas med en mellansula som minskar kontakten med marken. Det kändes typ som att jag flög när jag hade på mig dom haha, fick även se att Usain Bolt använder dom, det känns ändå bra 😉 Sprang intervaller i dom, kände mig inte riktigt lika snabb som Usain men så nära jag kan komma haha!

Hello, you guys! I am working with Puma now and their IGNITE NETFIT running shoes! What’s special about it is that it has customized lacing system, which means that you tie it depending on how you want support. You can customize it just the way you want it, and there’s a guide to help you with exactly how to get help with everything from the standard for those who need minimal support, to medium stability, for those with wider feet, narrower feet and those who want support from the heel. But as I said – you can customize the shoelaces exactly after how you want shoe to sit and support 🙂

The shoes are sooo comfy, not hard and uncomfortable like many shoes I tried, and very light in mesh that’s breathing with a midsole that reduces the contact with the ground. It felt like I was flying when I was wearing them haha, even seeing Usain Bolt are using them, it feels good, but I did not feel just as fast as Usain, but as close as I can come haha!

12 reaktioner på “PUMA IGNITE NETFIT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.