HOME AGAIN

Me and my brother William a couple of years ago <3

Nu är jag hemma! Körde halva vägen var igår till Umeå. Jag börjar bli mer och mer bekväm bakom ratten, så skönt. Jag har slutat fråga om varje sak till min kille haha, så nu tror jag att jag skulle överleva själv i bilen 😉 Det är snart två år sedan jag tog körkortet men jag har knappt kört så jag har blivit så feg. Men nu försöker jag köra mycket!

Now I’m home! We drove halfway each yesterday to Umeå. I’m getting more comfortable driving, so nice. I’ve quit asking every thing to my guy haha, so now I think I’d survive with only myself in the car 😉 It’s almost two years since I took the driver’s license but I’ve barely been driving so I’ve been so cowardly. But now I try to drive a lot!

Vi kom fram inatt efter att jag visat samhället vi bodde i när jag var 6-12 år. Det är lite utanför Umeå och gångavstånd till havet, så visade stranden vi brukade hänga på. Även fast kl var 00 så var det så ljust, riktig norrlandsnatt på sommaren 🙂 Det var så fint när vi körde, kolla på bilden ovan! Känns i alla fall jätteskönt att vara tillbaka i lugnet. Jag har varit över efter några riktigt hektiska veckor och därför lite frånvarande här. Ska försöka njuta av resterande del av sommaren. I dagarna blir det häng med familjen och bara slappande. Vi tog en sovmorgon idag och snart ska vi iväg på lite äventyr. Vi hörs sen babes! Puss

We arrived last night after seeing the village we lived in when I was 6-12 years old. It is a bit outside of Umeå and walking distance to the sea, so I showed the beach we used to hang on when we were childs. Even at 00:00 it was so bright, true Northern night in the summer 🙂 It was so nice when we drove, look at the picture above! Feels great at all times to be back in this peace. I’ve been over and out after some really hectic weeks and therefore a bit absent here. Will try to enjoy the rest of the summer. The following days will be hanging out with the family and just relaxing. We slept in today and soon we’ll go for some adventures. Later babes! Kiss

1 reaktion på “HOME AGAIN”

  • Simone skriver:

    Jag bor också en bit från mina föräldrar och vet precis känslan att få komma hem till sin familj, jag saknar dem så mycket ibland 🙁
    Hoppas ni får det mysigt ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.