MY OFFICE

Hej på er! Visst är nya kontoret fint?! Vi är nästan klara, ska bara sätta upp lite tavlor och annat småfix 🙂 Tycker det blev perfekt. Det här rummet användes inte till något och då kom vi på att vi skulle platsbygga ett marmorskrivbord, så helt plötsligt känns det som ett helt nytt rum, och ett av mina favoritställen 🙂 Så glad att mitt lilla marmorbord fick vara med på ett hörn, även fast vi (hehe inte jag) sprayade om stommen. Jag sålde det mesta från min gamla lägenhet, men lite grejer har jag fått med  mig. Min kille gillar inredning och vi har lite olika stilar så vi försöker mötas någonstans haha!! Det går faktiskt väldigt bra, men det är lite möbler som vi ska byta ut 😉

Sen jag flyttade in hos min kille har mina kontors- och jobbgrejer varit lite utspridda överallt haha, så det känns skönt att kunna ha någonstans att ha allt. Börjar verkligen trivas här, vet inte hur vi ska göra om vi köper nytt eller om jag köper in mig här. Det känns lite meckigt med skatter, värdering mm att köpa in sig, så därför har vi känt att vi lika bra kan köpa en ny men jag vet inte? Om drömlägenheten kommer upp såklart, vill ha lite större och något man kan bo i forever.

Åh det känns så spännande att äga en lägenhet ihop med någon för första gången. Allt känns så bra och rätt i magen. Vaknade med träningsvärk i kinderna imorse för jag är så glad haha! Jag är nästan lite äckligt lycklig, om ni fattar hur jag menar, kan typ skämmas lite över mig själv för jag är så kär och glad, men det är verkligen en upplevelse. Hade aldrig kunna föreställa mig hur bra livet kan vara och att man kan leva utan en klump i magen. Känner mig verkligen lätt och fri 🙂 Så otroligt tacksam att jag får må bra och vara glad med världens bästa människa. Jag är ändå glad att jag fått gå genom mycket jobbiga saker i mitt liv, annars hade jag aldrig uppskattat och värdesatt något så mycket som nu. En del saker andra kanske tar för givet har inte varit någon självklarhet för mig, och därför är jag såååå himla himla tacksam. Tack livet för denna vändning!

Hello! Surely the new office is nice?! We’re almost done, we just have to put up some paintings and other small fixes 🙂 I think its perfect. This room was not used to anything and then we came up with the idea to build a marble desk, so suddenly it feels like a whole new room, and one of my favorite places 🙂 So glad my little marble table got to be in it on a corner , Even though we (hehe not me) sprayed the body black. I sold most of my furniture to my old apartment, but I’ve got some stuff with me. My boy likes decor and we have some different styles so we try to meet somewhere haha!! It actually goes very well, but there are some furniture that we will replace 😉

When I moved in with my boyfriend, my office and work clothes have been a bit scattered everywhere, so it’s nice to have somewhere to have everything. I really start to like it here, I do not know how to do if we will buy a new apartment or if I buy myself in here. It feels a bit bad with taxes, valuation, etc. to get into this one, so we have thought that we can buy a new one as well, but I do not know? If the dream apartment comes out of course, we want a bit bigger and something you can live in forever.

Oh, it feels so exciting to own an apartment with someone for the first time. Everything feels so good and right in the stomach. Woke up with soreness in the cheeks imorse because I’m so happy haha! I’m almost too happy, if you understand how I mean, the kind when I may be a little ashamed over myself, because I’m so in love and happy, but it’s really an experience. Could never imagine how good life can be and that you can live without a lump in your stomach. Feeling really easy and free 🙂 So incredibly grateful that I’ll feel good and be happy with the world’s best person. I’m still glad I had to go through very hard things in my life, otherwise I would never have appreciated and appreciated anything as much as now. Some things others may take for granted has not been a matter of course for me, and so I’m soooo grateful. Thank you life for this turn!

9 reaktioner på “MY OFFICE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.