BRING SPORTSWEAR JACKET

In collaboration with my brand Bring Sportswear <3

Black Logo Bomber – HERE / Nude Logo Bomber HERE

Hej fina! ÅH äntliiiiiigen släpper vi jackorna, som jag har längtat!!!!! Kepsarna kommer snart in också och det här är det första ut i vår STREET kategori, älskar träningskläder man kan ha på sig everyday 🙂 Inför 2018 kommer det bli mer sånt, tipsa om ni saknar något så ska jag ta med mig av det. Gillar jackorna så mycket, dom är tunna så det går att ha på gymmet som tröja, men också ute, och om det är lite kallare är det sjukt fint med en svart hoodie under. Jag har seriöst bott i dessa sen jag fick mina final samples, det är så svårt att hålla sig tills dom faktiskt släpps.

Idag är det fredag äntligen, och vi ska storstäda här hemma efter vi har jobbat klart, hoppas på en lite lugnare dag för jag har jobbat så sent varje kväll den här veckan. Det blev även jobb hela kvällen igår haha, vi är sämst, men vi får ta igen det nu i helgen! Puss

Hello cuties! Oh, finally, we release the jackets, which I’ve longed for!!!!! The caps will come in soon too and this is the first one in our STREET category, love the exercise clothes you can wear everyday 🙂 During 2018 there will be more like that, if you miss something I’ll take it with me so please share. Like the jackets so much, they are thin so you can wear the gym as a sweater, but also outside, and if it’s a bit cooler, it’s sick nice with a black hoodie beneath. I’ve seriously lived in these since I got my final samples, it’s so hard to stay until they’re actually released.

Today it’s Friday at last, and we’ll be cleaning here at home after we’ve finished working, hoping for a quieter day, because I’ve been working so late every night this week. It also became work all night yesterday haha, we are the worst, but we can catch up this weekend instead! Kiss

8 reaktioner på “BRING SPORTSWEAR JACKET”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.