THROUGH MY IPHONE

1. Photoshoot for Bring Sportswear news <3 2. Cosmonova and Naturhistoriska Museet. 3. I met my friend Zamantha and 3 week old Bella :’) 4. Brunch at Pom & Flora. 5. Loki when I try to work. 6. Made an carbonara on turkey bacon, yummy! 

Hej fina ni! Så ledsen för uteblivet bloggande igår men hade en riktig kaosdag med jobb. Vi skulle ha vår ”datenight” men som många andra gånger fick jobbet ta över 😉 Vi tänkte hitta på något ikväll istället. Fotade en kampanj och sen kampanjer för BSW så var kvällen typ slut haha! Vi försöker alltid jobba till 22 och sen ha onsdagkväll ledig men oftast jobbar vi till 00 och igår sket det sig även med onsdagen. Jaja, sånt som händer ibland när man är två arbetsnarkomaner, skönt att båda är lika i alla fall!

Idag har jag haft möte med Axel och gått genom lite nyheter och sånt som kommer hända framöver. Tänkte dra till Umeå nästa vecka så var skönt att gå genom det mest akuta innan dess. Idag är det även dags för veckans tredje pass. Igår fotade vi lite löpning så körde även intervaller, haha! Oplanerad träning 😉 Idag blir det rygg på schemat. Har kört mage axlar, ben och nu blir det förmodligen veckans sista pass. I helgen blir det middag med min killes vänner och sen drar vi nog på söndag!

Nu ska jag fortsätta gå genom alla bilder och sen äta lunch. Såna här dagar är mat det sista jag tänker på och då är det extra viktigt att avsätta tid för det. Hade någon bild av att sommaren skulle bli lugn men det är nog bara att acceptera att det aldrig är lugnt med företag haha! Älskar det dock, hade inte bytt det mot något annat jobb. Just därför är det så lätt att man råkar jobba jämt. Vi hörs sen hjärtan! Puss

Hello, you guys! So sorry for missing blogging yesterday but had a real chaos day with work. We would have our ”datenight” but as many other times the work took over 😉 We were going to do something tonight instead. Shot a campaign and later some campaigns for BSW and then the evening was almost ended haha! We always try to work until 10 pm and to be free on wednesday nights, but usually we work until midnight and yesterday it happened on Wednesday too. Yes, what happens sometimes when you are two workoholics, the good part is that both are equal!

Today I have had a meeting with Axel and have gone through some news and things that will happen in the future. Thought to go to Umeå next week so it was nice to go through the most urgent before then. Today it is also time for the third workout of the week. Yesterday we shot a bit of running, so I even did intervals, haha! Unplanned training 😉 Today, it’s back on the schedule. Have doing abs+shoulders, legs and now it will probably be the last workout of the week. This weekend we will have dinner with my boyfriends’ friends and then we’ll go on Sunday!

Now I will continue to go through all the pictures and then have lunch. These days, food is the last thing I’m thinking of and it’s extra important to set aside time for it. Had some idea that summer would be calm, but it’s probably just to accept that it’s never calm with a company haha! Love it, though, would not wanna change it to any other job. That’s why it’s so easy that you happen to work all the time. Talk to you later! Kiss

5 reaktioner på “THROUGH MY IPHONE”

 • Ja, det där med att inte jobba j-ä-m-t tycker jag är en utmaning. Det är så himla lätt när man är den enda i sitt företag och det alltid finns något mer att göra. Vi får helt enkelt träna vidare på att ta ledigt någon gång då och då! Tack för entreprenörsinspiration som du bjuder på, alltid intressant att läsa.

  • Alexandra Bring skriver:

   Jag håller med dig! Man får försöka så gott som det går 🙂 tack snälla och vad kul att höra <3

 • Wallbergz skriver:

  Asså looki är för söööt!! Han är så fin och så unik!
  Skulle vara sjukt kul om man visste vad han är för ras/blandras?. Älskar ditt klipp på instagram när du försöker träna och han bara kommer springandes med kopplet och vill gå ut. Ni två är helt underbara tillsammans. 🙂 Kram Wallbergz

  • Alexandra Bring skriver:

   Hahaha åhhh tack jag tycker samma men man tror ju att ens egen hund är det mest unika som finns. Men han har så sjukt mycket personlighet och vilja! Jaa hade också viljat veta!!! 🙂

   • Emma skriver:

    Håller mer om att Loki är hur fin som helst! Tänkte bara tipsa att det nog finns ett gentest man kan göra hos veterinären för att få reda på vilken/vilka raser en hund är. Jag bor i Australien och har hört att man kan göra det här, kanske finns samma i Sverige 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.