BENTRÄNING

 

This is an ad to my shop: Tights & top from my brand Bring Sportswear

Hej fina ni <3 Haft en galet flängig dag med möte fm, lunch med en vän, sen åkt fram och tillbaka till min fotograf med prover och hem för att jobba mellan haha! Nu är jag i alla fall hemma, ska dra till gymmet strax och köra ett benpass (skulle egentligen köra rygg men har sån jäääävla träningsvärk så det blir ben haha) så tänkte dela med mig av mitt träningpass från förra veckan när vi körde ben:
Hi babes <3 Had a crazy day with meeting before lunch, lunch with a friend, back and forth to my photographer with samples and home to work between haha! Now I’m at home at least, going to the gym right away for a leg workout (was suppose to do back  but I sooooo sore so I changed it to legs haha) so thought about sharing my training session last week before I leave:

Rehab exercises
10 x 4 leg press 
10 x 3 cable kick backs 
10 x 3 squats in cablecross 
20 x 3 side steps with resistance band 
10 x 3 TRX bulgarian split squats
10 x 3 Finishing off in the ”kick backs” machine on the first pic with light weights

6 reaktioner på “BENTRÄNING”

 • Josefin skriver:

  Hej Alexandra! Jag måste ha missat att inte femimal finns att köpa längre.. Vad hände med dina produkter? Varför lade du/ni ner? Tyckte pannkaksmixen var bästa och smakade så gott!

  • Alexandra Bring skriver:

   Heeej! Jag har skrivit om det några gånger men kortfattat slutade jag jobba aktivt med bolaget när jag startade Bring Sportswear pga tidsbrist, sedan förra sommaren jobbar vi inte tillsammans längre så har tyvärr ingen insyn i verksamheten längre 🙁 men saknar också produkterna haha!!

 • Sarah skriver:

  Outfiten är verkligen galet läcker! 😀

 • Sanna skriver:

  Du har så galet snygg kropp och du inspirerar verkligen. På vilket sats finns den grymma maskinen på översta bilden?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.