UTOMHUSTRÄNING

Här kommer en bildbomb från vårt senaste träningspass haha! Vi körde Vickans app (7 minutes) x 3, alltså tre stycken 7 minuters ”pass”. Det var lagom för mig som nästan bara kört rehab sista månaderna. Så kul att köra lite plyometrisk träning och få upp pulsen lite 🙂  Man kör varje övning 20 sek, och det är 14 övningar om jag minns rätt. Vi körde ben, rumpa & core. För mig hade det inte varit tillräckligt att köra såhär, men det är ett roligt komplement och perfekt om man vill komma igång lite lätt!

Körde jumping lunges för första gången på en evighet, I feel the burn så att säga. Om ni inte kört hoppande utfall, testa! Älskar att avsluta mina benpass med det. Eller, hatar för att det bränner som satan men älskar för att det gör slut på det sista som finns kvar.

Nu ska vi plocka ur huset här, det är dags att spendera sista dagen här innan vi drar hem till Stockholm. Lagom länge, har sån hemlängtan nu så det kommer bli skönt att sova i sängen hemma inatt. Nu ska jag packa ihop. Puss

Here comes a picture bomb from our latest workout haha! We used Vickans app (7 minutes) x 3, with three 7 minutes ”workouts”. It was right for me that almost only had rehab the last months. So fun to do a little plyometric training and get the pulse up a bit 🙂 You do every exercise 20 seconds, and there are 14 exercises for each workout if I remember correctly. We did legs, butt and core. For me, it would not have been enough to workout like this all the time, but it’s a fun complement and perfect if you want to get started a little bit!

I did jumping lunges for the first time in like forever, I feel the burn so to speak. If you haven’t tried jumping lunges, try it! I love to finish my legs with it. Or I kind of hate it because it burns like satan but perfect to end the last energy.

Now it’s time to get out of the house here, it’s time to spend the last day here before we leave for Stockholm. It’s a perfect time to go away, and I feel homesick now so it’s going to be nice to sleep in bed at home. Now I’m packing the last things. Kiss

8 reaktioner på “UTOMHUSTRÄNING”

 • Diana skriver:

  Ser ashärligt ut att träna !!

 • Josefin skriver:

  Hej! Min sambo råkade beställa fel storlek på tights till mig. Hur hör man av sig snabbast till kundservice och meddelar det? Har mailat men hittar inget telefonnummer på hemsidan att ringa till så de kanske hinner ändra?

 • Josefine skriver:

  Hej!
  Blev intresserad av appen!Har du möjlighet att berätta mer exakt vilken det är?? Finns en del ”7 minuters” appar nämligen?

  Kram,
  Josefine

 • Maja skriver:

  Hej Alexandra, älskar din blogg. Jag har en fråga angående träning, jag har läst att man ska variera sin träning på gymmet efter ett tag då kroppen vänjer sig under tiden. Men vad är det man ska ändra? Är det sets och reps, vikten eller övningarna? Tack i förhand:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.