COCA COLA


Hej fina ni! Tog några bilder i min Coca-Cola T-shirt innan vi åkte från Gotland. Helt sjukt att man kan tycka en logga är fin för att varumärket är så inarbetat. Jag dricker typ aldrig Coca-Cola. Om jag ska dricka läsk (händer några gånger per år) brukar jag välja fanta eller Sprite haha!

Det har varit ett galet dygn. Vi åkte Gotland – Stockholm – Lappland på ett dygn. Det var otroligt skönt att sova hemma, men eftersom det skulle vara fint väder i Lappland (varit typ 13 grader hela sommaren hittills) så passade vi på att åka upp nu. Efter 10 h i bil igår efter att vi kom hem 03 från Gotland är man rätt mör 🙂 Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, men vi ska i alla fall bara ta det lugnt här. Hinner jobba och njuta samtidigt. Perfekt ju!

Dessa veckor är min ”semester” i sommar. Även fast man aldrig är ledig i mitt liv så känner jag mig mycket mer avslappnad. Har dock blivit lite förkyld, det är väl typiskt så fort man slappnar av haha! Men det brukar försvinna av sömn så ska se till att sova mycket här 🙂

Hello, you guys! Took some pictures in my Coca-Cola T-shirt before we left Gotland. It’s quite sick that you can like a logo so much because the brand is so well-integrated. I never drink Coca-Cola. If I’m going to drink soda (happens a few times a year) I usually choose Fanta or Sprite haha!

It has been a crazy day. We went Gotland – Stockholm – Lapland in a day. It was incredibly nice to sleep at home, but as there were nice weather in Lapland (been 13 degrees the whole summer so far), we decided to go now. After 10 hours by car yesterday after we got home 03 the night before from Gotland I am pretty sore 🙂 Do not know what we are going to do today, but we’re just gonna take it easy here. I manage to work and enjoy the time at the same time. Perfect!

These weeks are my ”holiday” this summer. Even though you are never available to be all off in my life, I feel much more relaxed. However, I  have a litte cold, it’s very typical as soon as you relax haha! But it usually goes away by sleep so will make sure to sleep a lot here 🙂

2 reaktioner på “COCA COLA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.