LAPPLAND MODE

Hej från lugnet i norr! Igår så tog vi en heldag i skogen =) Vi startade dagen med att åka ut och fiska med Eriks släktingar, efter det drog vi och handlade och sen åkte vi ut igen. Grabbarna fiskade middag och jag och Vickan fixade elden, pinnbröd, banan i folie med choklad och tillbehör. Jag köpte ett metspö och metade lite bara för att det är så harmoniskt. Loki har the time of his life i skogen, igår fick han träffa lite får och springa i träsk. Han är dock ingen van skogshund och åkte rätt ner i ett slukhål, ofrivilligt badande haha! 🙂

Idag ska vi åka till fjällen och vandra, vi är i byn som Eriks (min syrras kille) släkt kommer ifrån, så dom har en stuga uppe i fjällen som vi ska sova i en natt innan vi åker tillbaka till byn här en natt till. Så skönt att köra all in på ruffsigt hår, inget smink och praktiska kläder innan det är dags att åka tillbaka till verkligheten. Inte för att jag brukar se så annorlunda ut hemma, men håret luktar i alla fall eldrök här! 😉

Hi from the calm in the north! Yesterday, we took a day off in the woods =) We started the day to go fishing with Erik’s relatives, after that we went grocery shopping and then we went out again. The guys fished dinner and me and Vickan fixed the fire, the bread on a stick, the banana in foil with chocolate and the extras. I bought a fishing rod and fished a little just because it is so harmonious. Loki has the time of his life in the woods, yesterday he met some sheep  and run in swamps. However, he is not used to the woods and went straight into a drain hole, involuntarily bathing haha! 🙂

Today we are going to the mountains and hike, we are in the village that Eriks (my sister’s boyfriend) family is from, so they have a cabin up in the mountains that we will sleep for one night before we return to the village here one night. So nice to go all in on messy hair, no make-up and practical clothes before it’s time to go back to reality. Not because I usually look so different at home, but the hair does smell like smoke and fire here! 😉

2 reaktioner på “LAPPLAND MODE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.