EN STOR LITEN HUND

Heeej!! Vi överlevde fjällvandringen. Dock har jag fått bölder och bett hela låret, rumpan, en del i ansiktet och övriga kroppen. Har nog fått över 200 bett. Får ju alltid nån slags reaktion av mygg/knott så har svullnat upp och är helt blå och knottrig. Tänkte lägga ut bilden här men tror det är bäst att låta bli =) Det kliar som satan och dunkar men köpte kortison så tror det kommer hjälpa. Det var i alla fall riktigt tufft i terräng i ca 1.5 mil men det var väldigt vackert och kul sak att göra tillsammans, när man var klar 😉 Det bra med alla mygg och knott var att man inte ville stanna och vila för länge. Iofs kanske det säger en del om min kondition med antal bett hahaha. Bilder kommer sen! Råkade glömma kameran hos Eriks farmor och farfar. 

Loki var i alla fall så cool, han sprang och samlade flocken (vi) och kollade så alla var med hela vägen upp. Medan jag stod och hade andnöd flåsade han inte ens. Dom andra som har jakthundar blev imponerade av Loki och han sov riktigt gott igår efter den vandringen och alla renar och andra djur han fick vakta oss från 😉 Vi hade lite svårare att sova med alla mygg och bett! Men han köttade sig genom stockar, myrer, stenar och bäckar. Trodde att vi skulle få bära honom efter ett tag men han hade bara kul. 

Imorgon ska vi dra hem kl 07. Det tar ju typ 10 h med paus att köra ner så det är bäst att börja i tid så vi kommer hem nån gång! Har haft det grymt bra här men ser framemot att komma tillbaka till stadslivet en dryg vecka innan det är dags att åka mot Skåne. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.