IPHONE WEDDING PICS

I fredags åkte jag och min kille ut till ett slott där vi skulle spendera helgen. Kenza & Aleks gifte sig och det var en helt magisk helg. Jag var lite nervös innan som alltid med stora folkmassor haha, men det var bara kärlek rakt genom hela helgen <3 Eftersom vi alla höll oss från sociala medier under helgen och det fanns fotografer som fotade så har jag inte några andra bilder och vi var verkligen med i stunden, men tänkte dela med mig av dessa och några vi fotade mellan vigseln och middagen senare. Dom som blev skarpa 😉

On Friday, me and my boy went to a castle where we were spending the weekend. Kenza & Aleks got married and it was a truly magical weekend. I was a little nervous before, as always, with big crowds haha, but it was just love right through the weekend <3 Since we all kept ourselves from social medias this weekend, I do not have so many pictures and we really were in the moment but thought I’d share some of them and some we photographed between the wedding and the dinner later. Those who became sharp 😉

Så himla fint överallt med rosor och vackra detaljer. Verkligen ett sagobröllop! Fotade även med oss framför väggen, men håller dom för mig själv pga min kille var med på alla =)

So nice everywhere with roses and beautiful details. Really a fairytale wedding! Photographed with us in front of the wall as well, but I keep them for me because my guy was in all of them =)

Dukningen! HUR fint? Det såg dock inte lika fint ut efter någon timme haha!! Det var en middag men med fokus fest. Det blev det minst sagt! Vi hade så jävla kul, skrattade och grät under talen och kände verkligen kärleken för det vackra paret. Maten var 10p och jag var inte hungrig en gång under denna helg (mycket glad haha).

The table setting! HOW nice? However, it did not look as nice after some hour haha!! It was a dinner but with a focus on party. Which it really was, I can tell you! We had so much fun, laughed and cried during the speeches and really felt the love of the beautiful couple. The food was 10p and I was not hungry once during this weekend (very happy haha).

Bytte skor ganska tidigt, jag vet inte om det är en åldersgrej men det är inte värt för mig att ha ont i fötterna längre. Så för att kunna palla med hela natten och alla roliga danser blev det ballerina på haha. Min kille var så himla fin i sin kostym <3 Så magisk helg. Tack Kenza och Aleks, vi önskar er all lycka genom livet tillsammans!! Tänk att vi redan hunnit gå på två bröllop ihop, mycket kärlek denna sommar. Älskar det!

Nu ska jag snart gå och handla. Det är dags för rutiner och lite recept igen här på bloggen. Vi ska försöka äta lite mer grönt denna veckan efter några veckor på fot, så ikväll blir det en asiatisk biffsallad och resten av veckan mer inriktat mot fisk och veg.

I changed shoes quite early, I do not know if it’s an age thing but it’s not worth it to hurt my feet anymore. So to be able to party all night and join all the fun dances it became ballerina on haha. My guy was so handsome in his suit <3 Such a magical weekend. Thank you Kenza and Aleks, we wish you all the best of luck together!  Can’t believe that we have already had two weddings together, much love this summer. Love it!

Now I’ll go grocery shopping soon. It’s time for routines and a little recipes again here on the blog. We will try to eat a little more vegetables this week after a few weeks of traveling, so tonight I will do an Asian steak salad and the rest of the week is more focused on fish and veg.

10 reaktioner på “IPHONE WEDDING PICS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.